• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 11 °C
  • Antalya 21 °C

TÜRSAB Başkan Adayı Ali Bilir: Herkesle yol yürümeye hazırız.

TÜRSAB Başkan Adayı Ali Bilir: Herkesle yol yürümeye hazırız.
TÜRSAB Başkan adayı Ali Bilir, muhalifet adaylarının birleşmesi hakkında “Fayda sağlayacak herkesle yol yürümeye hazırız. Kapımız herkese açıktır” dedi.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
TÜRSAB Başkan adayı ve TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bilir İstanbul Maltepe’de acentelerle buluşmasında muhalefetteki adayların birleşmesi için “Fayda sağlayacak herkesle yol yürümeye hazırız. Kapımız herkese açıktır” dedi. Ali Bilir, eşiyle birlikte 21 il dolaştığını ve 60 il kaldığını belirterek “Bu seçim köprüden önce son çikişimizdir. Türsab’ı üyelerinin cebinden geçinmekten kurtaracağız. Türsab acentelerin verdiği harçlıkla geçiniyor. Bizim paramızla bizim personelimizle, bize karşı muhalefet yapıyor” dedi.

tursab-baskan-adayi-ali-bilir.jpg“Bu seçimde ya acenteler kazanacak ya da kaybedecek. Bu seçim bizim seçimimiz” diye Ali Bilir. “Şimdiye kadar hep vaatlerle geldiler ve vaatlerini yerine getirmediler. Bizler TÜRSAB’ın kandırılan üyeleriyiz. Sizler adına konuşup hiçbir vaatte bulunmuyorum. Herşeyi birlikte seçimden sonra yapacağız” dedi.

tursab-baskan-adayi-ali-bilir-002.jpg
nebil-celebi-004.jpg

ARAKADAŞ İBRA EDİLMEDİ AMA MÜLTECİ OLDU
ToplantIda söz alan Uçak Bileti Satan Seyahat Acenteleri Derneği-UBSAD Başkanı, Hilal Turizm’in sahibi Nebil Çelebi, “Türsab kongresinde ibra edilmeye, genel kurul tarafından aklanmayan arkadaş daha önce kendisine oy verenleri hiçe saydı. Türsab’ın mevcut yönetimine iltica etti. Mülteci oldu. Böyle bir yönetimden ne beklenir?” dedi.

tursab-baskan-adayi-ali-bilir-003.jpgDESTEĞİYLE GELDİĞİ KİŞİYE HAİNLİK YAPTI
Acentelerin samimiyet beklediğini belirten Nebil Çelebi “Terkedilmiş durumdayız. İtibarımız kayboldu. Sahibimiz yok. Acentelere güven kalmadı.Artık bu devir kapansın. Ya biteceğiz, ya da bu sektörü terkedeceğiz. Mevcut Türsab başkanının kimin parası ve kimin desteğiyle oraya geldiğini herkes biliyor. Bu konuda bana dava açtı ama, gerçekleri söylemek lazım. Sonradan o kişiye karşı gelerek, yaptıkları hainliktir” dedi.

tursab-baskan-adayi-ali-bilir.png

YASAYI GÖREN VARMI? BEN GÖRMEDİM
Ali Bilir, “Bu seçime ben değil acenteler olarak giriyoruz. Kaderimiz bu seçime bağlıdır. Herşeyi ben biliyorum demek olmaz. Bilen arkadaşlarla birlikte olacağız. Bu seçim köprüden önce son çikişimizdir” şeklinde konuştu.
Mevcut başkanın başka konuşacak yanı olmadığını belirten Ali Bilir, “Heryerde yasa diyorlar. Yasayı gören var mı? Ben başkan yardımcılığı yaptım görmedim. Bakanlıkta kabul kayıt numarası bile yok. TÜRSAB’ın 1618 sayılı yasası var. Onu bile işletmiyorlar. Yaptıkları hiçbir şey olmadığı için, anlatacak bir şeyleri bulunmadığı için ortada olmayan yasayı konuşuyorlar” dedi.

BİRİLERİNİN CEBİNE PARA KOYDUĞU BASIN OLMAZ
Ali Bilir, yaptıkları toplantılara talimat almadıkları için katılmayan ‘havuz medyası”nın mevcut TÜRSAB başkanı tarafından acentelerin paralarıyla yaratıldığını söyledi. Ali Bilir, gazetecilikte ‘besleme basın” denilen bu kişiler için, “Birilerinin cebine koyduğunuz parayla basın olmaz” dedi.

tursab-baskan-adayi-ali-bilir-001.jpg

ÖNEMLİ KATILIM OLDU
Maltepe’de yeni açılan Days by Wyndham Hotel’de düzenlenen topantıya TÜRSAB Asya BTK üyesi 100’e yakın acente katıldı. TÜRSAB Asya BTK Başkanı Sedat Başalan, Geçmiş dönemde TÜRSAB Genel Sekreteriliği ve TÜRSAB Asya BYK Başkanlığı yapan, İstanbul Ticaret Odası Meclis Adayı Semih Selimoğlu, Uçak Bileti Satan Seyahat Acenteleri Derneği-UBSAD Başkanı, Hilal Turizm’in sahibi Nebil Çelebi, geçen dönem TÜRSAB Asya BTK Başkan adaylığı yapan Tatil Bahçesi Turizm’in sahibi Fatih Cansızoğlu, Anı Tur’un sahibi Veli Çilsal, geçmiş dönemde TÜRSAB yönetimlerinde görev alan Tamgör Turizm’in sahipleri Serap ve Orhan Değirmenci katıldı.

tursab-baskan-adayi-ali-bilir-001.png

NEZİH ÜÇKARDEŞLERİN SÖZÜNÜ DİNLEDİM
TÜRSAB Başkan adayı Ali Bilir, TÜRSAB’ın her kademesinde görev aldığını hatırlatırken TÜRSAB Asya BYK’nın eski başkanı rahmetle Nezih Üçkardeşler’in kendisine “Heryerde görev alacaksın. Bu seni bir gün başkanlığa taşır” dediğini hatırlattı.
Ali Bilir, “Nezih beyin sözüne uyarak 15 yıldır yol alıyorum. TÜRSAB tanihinde ilk kez en alt kademeden gelen biriyim. Bütün kademelerde çalıştım ve aday oldum” dedi.

Ali Bilir konuşmasında yapacaklarını şöyle sıraladı:
Yüksek aidata son verilecek. Şubesi olan acenteler düşük aidat ödeyecek. Ofis maliyetlerini ortadan kaldırmak için internet çağına uyumlu paylaşımlı ofis kullanacağız. Acentelerin pazarda satışı bitecek. Belge devrinde Türsab aracılık yapacak ve acente markası ile devredilecek. Acenteler şubelerini dondurarak, adresi merkeze alabilecekler.
Devletin her kurumu ile yakın çalışma içinde olacağız.
Hac umre işini acenteler yapacak, diyenet dini bölümü yapacak. Umre içinh acentelerden alınan 60 dolara son verilecek. Hac acentelerinin teminat verme işi çözülecek. Bölgelerden toplanan aidatların yarısı , bölgelere verilece

Bu haber toplam 3808 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.