• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 18 °C

Türsab Adayı Emin Çakmak: İtibarımızı geri alacağız

Türsab Adayı Emin Çakmak: İtibarımızı geri alacağız
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak: Genel kurulları kayyum nezaretinde değil, özgür iradeyle yapmak istiyoruz. Türsab’ı hepimiz yöneteceğiz

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak , Anadolu’da 43 noktada düzenlediği “Ortak Akıl” toplantılarına doğu illerindeki kar yağışı nedeniyle ara vererek İstanbul’da Asya ve Avrupa yakasında seyahat acenteleriyle yaptığı buluşmalarda “Tek hedefimiz Türsab’a hak ettiği itibarını yeniden kazandırmaktır. Artık, genel kurulları kayyum nezaretinde değil, özgür iradeyle yapmak istiyoruz. Türsab’ı hepimiz yöneteceğiz” dedi.

emin-istanbul-006.jpgTÜRSAB HEPİMİZİN SEÇİM BEYANNAMESİ İÇİN TIKLAYIN
http://www.tursabhepimizin.org/tr/page/secim-beyannamesi.html

emin-istanbul-003.jpg

emin-istanbul-013.jpgemin-istanbul-002.jpg

emin-istanbul-004.jpgİSTANBUL’DA ‘ORTAK AKIL’ TOPLANTILARI

Emin Çakmak Ramada Plaza Ataköy Hotel’de Bakırköy acenteleriyle, Kaya Hotel Beylikdüzü’nde Beylikdüzü acenteleriyle, Elite World Sefaköy’de Avcılar acenteleriyle, Elite World Taksim’de Beyoğlu acenteleri, Dedeman Bostancı Otel’de Ataşehir, Kalamış, Kadıköy, Akgün Hotel’de Topkapı bölgesi acenteleri, Sura Design Hotel'de Sultanahmet acenteleri, Park Dedeman Levent'te bölge acenteleri ile bir araya geldi.

emin-istanbul--002.jpg
Emin Çakmak: Tek muhalefet var o da Türsab Hepimizin kavramını anlayan bizleriz

emin-istanbul-005.jpgToplantılarda Türsab Hepimizin diyerek yola çıktığını belirten Emin Çakmak şöyle konuştu: “Emin Çakmak Türsab kongresinin neresinde olacak ve neden aday oldu, olmakta geç kaldı? diye soruluyor. Öncelikli olarak 2013 yılından bu yana muhalefetin tek adayı olan Emin Çakmak için ‘neden aday oldu’ diye soranlara ‘Siz nereden çıktınız? Emin Çakmak tek aday olarak muhalefette hep vardı. Aday olmak her zaman onun hakkıdır’ denilmelidir. Muhalefeti temsil ederek Türsab başkan adayı olduğumuz kongrelerde muhalefetin çeşitli oyunlarıyla acentelerin çoğunluk oylarına rağmen başkanlığı ve yönetimi kıl payı kaçırdığımızı herkes biliyor.

emin-istanbul-001.jpg
Emin Çakmak: Hakkımızdaki iftiralar, bir değil üç değil binlerce... Emin Çakmak'tan korkuyorlar

ŞEFFAF BIR TÜRSAB YÖNETIMI BEKLIYORLAR

Biz diğer adaylardan olaan muhalefette uzlaşma bekledik. Fakat beklentilerimiz boşa çıktı. Biz başta olmak üzere tüm acenteleri aldattılar ve hala listelerine açıklamayarak aldatmaya devam ediyorlar. Acenteler seçecekleri insanların kimler olduğunu, ne iş yaptıklarını, daha önceki başarıları nelerdir bilmek isterler. İnsanlar evlenirken bile en az üç ay nişanlılık süesi geçirirler. Seçimler öncesi listeler askıya çıkarılır. İtiraz eden veya beğenmeyenler itiraz eder. Son gün dayatma listeler tatamiyle monarşinin işaretidir. Bu ise mevcut yönetimin yıllardır dayattığı geleneğin devam ettiğinin göstergesidir. Biz listemizi açıkladık ve şeffaf olacağımızı gösterdik. Acenteler Türsab’ı yönetecek kişilerin kapalı kapılar arkasında oluşturulmasını istemiyorlar. Şeffaf bir Türsab yönetimi bekliyorlar. Çünkü artık yoruldular. Tahammül güçleri kalmadı.
emin-istanbul-010.jpgemin-dedeman-001.jpgemin-istanbul-011.jpgemin-istanbul-012.jpg

emin-istanbul--004.jpgESKİYE SON VERİP TÜRSAB’A YENİ BİR KİMLİK KAZANDIRACAĞIZ
Son kongrede ne olduğu hala belli olmayan yönetimdeki adayların görevlerinden istifa ederek aday olması ve oyları bölmesiyle ile başkanlığı kıl payı kaçırdık. Mevcut yönetimden ayrılıp aday olan arkadaşlar görev yaptıkları sure içinde ne yaptılar ki bundan sonda yapacaklar diye sormak lazım. Biz Türsab hepimizin ekibi olarak yepyeni bir kadroyla, Türsab’a yeni bir kimlik ve yeni anlayış ve yeni bir yüz kazandırarak aentelerin menfaatine çalışan bir düzen getirmek istiyoruz. Mevcut yönetimin ve adaylığını açıklayan monarşik anlayışını yıkmak, tek adamlığı bitirerek ‘biz’ anlayışını getirmek istiyoruz. Biz Ankara’da göreve talip olan 30 kişilik listemizi açıkladık. Ancak aday olanlar hala tek adamlık, monarşı peşindeler ve listelerini açıklamadılar.
beylikduzu-emin-002.jpg

emin-bostanci.jpgTURİZMİ TEK ÇATI ALTINDA BULUŞTURACAĞIZ
Biz çok konuşmuyoruz ve hedefimiz olan sektördeki tüm paydaşların işlerine bir zamanlar sevgi ve heyecanla sarıldıkları turizm sektörünü yeniden eski günlerine kavuşturmaktır. Ondan sona ise hep birlikte güçlenerek turizm sektörünün tüm paydaşlarını bir çatı altında birleştirmektir.
emin-sura.jpg

emin-sura-001.jpgTürsab’ı turizm sektörünün projelerin ve paydaşların çıkarlarını koruycu çalışmalar yapan sivil toplum kuruluş yapmaktır. Türsab’ın vafını ve şirketlerini zarar eden değil, kar getiren ve acentelerin önünü açan paylaşımcı, turizmi ileriye taşıyacak prıjeleri finanse edecek bir hale getirmeliyiz.

emin-akgun.jpg

emin-istanbul--003.jpgTÜRSAB'IN BORÇLARINDAN KORKMUYORUZ
Biz, Türsab hepimizin ekibi olarak Türsab’ın borçlarından korkmuyoruz. Borç kazanarak ödenir. Geçmiş yönetim borç yapmış öderiz. Ama borcu haksız bir şekilde yapmışsa hesabını elbet sorarız. Çünkü bizi göreve çağıran acentelerin beklentileri böyle…. Biz Anadolu’nun sesini dinledik ve aday olduk. Artık Türsab’ı 81 ilin acenteleriyle ve onların istekleri doğrultusunda birlikte yöneteceğiz.

dedeman-istanbul.jpg

Bu haber toplam 4171 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.