• BIST 11341.9
  • Altın 5972.467
  • Dolar 42.7981
  • Euro 50.141
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara -5 °C
  • Antalya 5 °C

TÜROB, sessizce TUROB oldu

TÜROB, sessizce TUROB oldu
Turistik Yatırımcılar ve İşletmeciler Birliği-TÜROB unvanını değiştirerek, Türkiye Otelciler Birliği-TUROB oldu

İSTANBUL- TÜROFED Başkanı Osman Ayık, “TUROB’u çatımız altında görmek istiyoruz" açıklamasından önce TUROB, “Ü’nün üzenindeki noktaları atarak sessiz sedasız “U” oldu. Turistik Yatırımcılar ve İşletmeciler Birliği-TÜROB unvanını değiştirerek, Türkiye Otelciler Birliği-TUROB oldu.

BAKANLIĞIN AJANSI HATA YAPMIŞ
Ancak TUROB'tan yapılan açıklamada ise Turistik Yatırımcılar ve İşletmeciler Birliği-TÜROB adının değişmediği, erken rezervasyon toplantısı sırasında salona asılan  afişlerde Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın ajansının hata yaparak böyle yazdığı bildirildi. TUROB'un yurtdışı etkinlikler için "Turkish Hotels" adının tescilli olduğu ve böyle bir değişiklik yapılmadığı belirtildi.

OSMAN AYIK'TA AYNI HATAYI YAPTI
TÜROFED'in adının açık halinin Turistik Otelciler ve İşletmeciler Federasyonu olduğu belirtilerek, TÜrkiye Otelcier Federasyonu şeklinde açık adının kullanıldığı belirtlldi.
Ankara’da yapılan genel kurulda TÜROFED Başkanlığına seçilen Osman Ayık konuşmasında yeni yönetim kurulu olarak TÜROFED'i 'Türkiye'nin federasyonu' haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.
Ayrıca TÜROFED'i anlatırken aynı şekilde hata yaparak Türkiye'nin her bölgesini kapsayan bir yapıya dönüştürmek istediklerini anlatan Osman Ayık, "TÜROFED, Türkiye'nin örgütü olmak zorundadır. Türkiye Otelciler Birliği'ni de (TUROB) çatımız altında görmek istiyoruz" dedi.
TÜROFED’in üyeleri arasında TUROB’un da üyeleri bulunuyor. TUROB’un sadece İstanbul’da değil diğer illerde de üyeleri yer alıyor. Önümüzdeki günlerde TUROFED ile TUROB arasında nasıl bir işbirliği kurulacağı merakla bekleniyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.