• BIST 11311.31
  • Altın 5897.703
  • Dolar 42.6861
  • Euro 50.1507
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • Antalya 9 °C

Turizmde inşaat yasağı bitiyor

Turizmde inşaat yasağı bitiyor
Konaklama tesisleri' yanında yapılan inşaat faaliyetleri, turizm sezonu olarak nitelendirilen 15 Mayıs 2014-15 Ekim 2014 arasında yasaklanmıştı.

ANKARA- Turizm bölgelerinde konaklama tesisleri yakınında uygulanan inşaat yasağı 15 Ekim itibariyle sona eriyor. Turizm hareketliliğinin yoğun olduğu illerde 'konaklama tesisleri' yanında yapılan inşaat faaliyetleri, turizm sezonu olarak nitelendirilen 15 Mayıs 2014-15 Ekim 2014 arasında yasaklanmıştı.
Sezonun sona ermesiyle birlikte 15 Ekim 2014 tarihinden itibaren inşaatlar faaliyetlerini sürdürebilecek. Turizm sektörünün olumsuz etkilenmemesi ve ülkeye gelen turistlerde olumsuz izlenimler oluşmasına engel olunması amacıyla, turistik yörelerde yürütülen inşaatlarda gürültü, çevreyi kirletme, çirkin görünüm gibi olumsuz etkisi olan ağır nakliyat, hafriyat ve harçlı inşaat faaliyetleri için de valilik yetkileri dahilinde "inşaat yasağının" uygulanmasına devam ediliyordu.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.