• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 27 °C

Turizmci Bülent Tercan aday

Turizmci Bülent Tercan aday
İzmir Milletvekili A. Adayı turizmci Bülent Tercan: İzmirli gençlerle, şehrimizi turizmde hak ettiği noktaya el birliği ile gece-gündüz çalışarak getireceğiz.

İZMİR- AK Parti İzmir Milletvekili A. Adayı, Destinasyon İzmir Başkanı, Turizmci ve Sanayici Bülent Tercan, gençlerle bir araya geldi. İzmir Mehter Takımının konseri esnasında, Milletvekili A. Adayı Dursun Bülent Tercan tarafından, vatan, millet, bayrak için canlarını feda eden, bugünümüzü borçlu olduğumuz tüm aziz şehitlerimizin ruhu için lokma döktürüldü.

bulent-tercan.20150317001854.jpg

Birbirinden zeki, bir birinden kabiliyetli, gözleri ışık ışık gençleri görünce, İzmir'in turizmde kaybettiklerine içim daha da çok yanıyor diyen, Tercan,
" İzmir'de turizm içler acısı bir durumda, her yıl Antalya'ya 10 milyon turist geliyorken, İzmir'e ise 1 milyon turist geliyor. Gençlerimiz için geleceğimiz için, amacımız İzmir'e gelen turist sayısını arttırmak. 1 milyon turist sayısını 5 milyona çıkartmaktır. Bunun için Milletvekili A.Adayı oldum. İzmirli gençlerle, şehrimizi turizmde hak ettiği noktaya el birliği ile gece-gündüz çalışarak getireceğiz. Gençlerimiz turizm sektörünün vazgeçilmez unsurudur. Turizmin her kademesinde pırıl pırıl gençlerimize daha fazla iş olanağı sağlayacağız. Cumhuriyetçilik, Atatürkçülük bunu gerektirir. İzmir'i Cumhuriyetin kalesi yapmak, İzmir'i turizmin kalesi yapmakla olur. Yıllardır Çeşme'de CHP'li yöneticilerin turizmi nasıl baltaladıklarını yakından görmekteyiz. Turizmi baltalamakla Cumhuriyet'e, Atatürk'e, Vatan ve millete ihanet etmektedirler. İzmir'i gençlerle turizmin kalesi yapacağız. Yaradan yar ve yardımcımız olsun. " dedi.

bulent-tercan3.jpg

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili A.Adayı Dursun Bülent Tercan, Ege Turizm İşletmecileri ve Konaklamaları Birliği yönetim kurulu toplantısında, turizmci dostlarıyla buluştu.
ETİK Yönetim Kurulu toplantısında, turizm ve üyelerin sıkıntıları masaya yatırıldı. Yönetim Kurulu Üyeleri, Dursun Bülent Tercan'ı vekil görmek istediklerini belirterek, omuzlarına sorumluluklar yüklediler.

Dursun Bülent Tercan: ETİK benim ikinci yuvam,ikinci ailem...

Omuzlarımdaki sorumluluğu hatırlattınız, bende bir iki şey ilave etmek isterim diyen, TERCAN; "Ege'nin turizm zenginliklerini sizlere anlatmama gerek yok. Bu potansiyeli doğru kanallarla, doğru yerlerde anlatacağız. Yapılması gereken işleri planlı programlı bir şekilde hayata geçirilmesini sağlayacağız. Önüme büyük hedefler koyuyorum. Havayolu ile İzmir'e 5 Milyon turist gelecek diyorum. İzmir Turizm Kalesi olacak diyorum. EGE inanç ve kültür turizminde atağa kalkacak diyorum. Bugüne kadar sizlerden aldığım bu güzel enerji sayesinde bu hedefleri koyuyorum, yine sizlerin desteği ile bu hedeflere ulaşacağıma inanıyorum. ETİK benim ikinci ailem, ikinci yuvam, Allah nasip eder, Ankara'ya gidersek, biliniz ki orada, bahsettiğimiz tüm sıkıntılarımız için geceli gündüzlü mesai veren bir kardeşiniz olacak." dedi.

ETİK Başkanı Mehmet İşler, inanıyorum!

ETİK Başkanı Mehmet İşler, Tercan'a çıktığı bu yolda şans ve başarı diledi. Turizmci bir kardeşimizin, özellikle yıllardır bizlerle, omuz omuza İzmir'e, turizme hizmet eden turizm sektörünün sorunlarını ve çözümlerini yakından tanıyan çalışkan dürüst bir kardeşimizin, turizm sektörünün TBMM'de bayraktarlığını yapacak olması bizler için büyük heyecan ve gurur vericidir. Bülent Tercan'ın, İzmir ve Ege Turizmi için önüne koyduğu hedeflerine planlı, programlı koşacağından ve başta İzmir'de bu anlamda yeni bir sinerji oluşturacağına inanıyorum. Çalışmalarında da her zaman yanında olmaktan mutluluk duyarız, çıktığı bu yolda başarı ve şans diliyorum, dedi... 

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.