• BIST 8872.85
  • Altın 3007.928
  • Dolar 34.2845
  • Euro 37.163
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 4 °C
  • Antalya 16 °C

Turizm şirketi fabrikası Serdal Can

Turizm şirketi fabrikası Serdal Can
Plaza Turizm Genel Müdürü Serdal Can, aslında kongre turizmine kazandırdığı ve başarılarını izlediği şirketlerle gurur duyuyor

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
DUBAİ-
Türk turizminde kongre turizm denilince akla ilk gelen isim olan Plaza Turizm Genel Müdürü Serdal Can, aslında kongre turizmine kazandırdığı ve başarılarını izlediği şirketlerle gurur duyuyor. Yanında çalıştıktan sonra kendi adlarına kurdukları şirketlerle kongre turizmi pazarı başta olmak üzere turizmin her dalında faaliyet gösterenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Şirketinden bir çok turizm şerkite doğan Serdal Can, turizmin şirket fabrikası gibi görülüyor.

serdal-can3.jpg

Merkezi Bursa’da olan bir şirketle devlerin pazarı İstanbul başta olmak üzere yurtiçi ve yurtdışında başarılı işlere imza atan Plaza Turizm Genel Müdürü Serdal Can “Bursa turizmine olduğu kadar Türkiye’nin turizmine da katkıda bulunuyoruz” dedi.

plaza-dubai.jpg

BURSA ORTADOĞU’NUN GÖZDE ŞEHRIDIR

Plaza Turizm Genel Müdürü Serdal Can a turizm sektörünün farklı pek çok iş alanını etkilediğini ve katma değeri yüksek olan turizm faaliyetlerinin üzerinde titizlikle çalışılması gerektiğini söyledi. Dubai ATM 2015 Fuarı’nda işbirliği yaptığı seyahat acenteleri ve otellerin bulunduğu dev bir standla yer alan Serdal Can, Türkiye için giderek büyüyen Ortadoğu pazarında Bursa’nın Türkiye’nin en gözde illerinden biri olduğunu söyledi.

serdal-can2.jpg

ULUDAĞ’DA YAZ TURİZMİNİ PAZARLIYORUZ

Plaza Turizm Genel Müdürü Serdal Can, kış turizmi Uludağ nedeniyle Bursa için önemli bir dönem olduğunu belirterek “Bizim amacımız Uludağ’ı 12 ay açık tutarak özellikle Ortadoğu turistleri için yayla turizmini geliştirmek istiyoruz. Yaz aylarında Uludağ’da açık olan tesislerin pazarlamasını yapıyoruz” dedi.
Plaza Turizm’in her yıl belli oranda büyüdüğünü söyleyen Serdal Can,
“Bir taraftan düzenlediğimiz kongre ve organizasyonlarımızın sayısını artırırken diğer yandan da uçak bileti hizmetimizle Bursayı uçurmaya devam ediyoruz. Ayrıca her türlü rezervasyon işlemlerinde vize hizmetine hatta araç kiralamaya kadar Bursaya ve sektöre hizmet veriyoruz” şeklinde konuştu.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.