• BIST 10895.25
  • Altın 2511.801
  • Dolar 32.1907
  • Euro 34.9682
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 27 °C
  • Antalya 31 °C

TUI ve RTK Belek'te toplanıyor

TUI ve RTK Belek'te toplanıyor
TUI TRAVELSTAR ve Almanya'nın en büyük seyahat acenteleri zincirlerinden RTK grubu, 2011 pazarlama çalışmaları toplantıları için Belek'i seçti

ANTALYA- Avrupa'nın en büyük seyahat acentesi zinciri TUI TRAVELSTAR ve Almanya'nın en büyük seyahat acenteleri zincirlerinden RTK grubu, 2011 pazarlama çalışmaları toplantıları için Belek'i seçti.
Almanya'nın en iyi satış yapan 150 seyahat satış acentesi 02-06 Aralık 2010 tarihleri arasında Belek Gloria Golf ve Gloria Serenity otelde bir araya gelecek. Gloria Otellerinin sahibi ve Özaltın Grubunun Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın, TUI AG temsilcisi Hüseyin Baraner ve RTK Başkanı Thomas Bösl, Gloria Golf Otel'de bir araya gelerek konu ile ilgili olarak durum değerlendirme toplantısı yaptılar.
TUI AG Temsilcisi Hüseyin Baraner, Avrupa'nın dev seyahat acentelerinin bu yıl buluşma noktalarını Belek olarak seçtiklerine dikkat çekerken, "Avrupa'nın en büyük satış acenteleri olan TUI TRAVEL STAR ve RTK grubu 2011 pazarlama çalışmaları toplantıları için Belek'i seçti. Almanya'nın en iyi satış yapan 150 seyahat satış acentesi 02-06 Aralık 2010 tarihleri arasında Belek Gloria Golf ve Gloria Serenity otelde bir araya gelecek. Burada 2011'in pazarlama çalışmalarını yapacaklar. Almanya'nın en iyi satış yapan büroları, Gloria'da toplanacak. Ve burada alınacak kararlar ile 2011 satışları düzenlenecek. Bu toplantılar hem Türk Turizmi hem de Belek için büyük bir şans oluşturacak. Bu toplantılarını başka bir ülkede de yapabilirlerdi. Ancak aldıkları kararla Türkiye'yi, Belek'i ve Gloria'yı seçtiler" dedi.
Gloria Otelleri'nin sahibi ve Özaltın Grubu Başkanı Nuri Özaltın, Türk Turizmi adına böylesine önemli misafirlere ev sahipliği yapacak olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, " Avrupa'nın böylesine iki önemli dev turizm güçlerinin 2011 değerlendirme toplantıları için bizleri seçmelerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum. Türk turizmi için önemli bir toplantı olacak. Biz de kendilerine burada en iyi hizmeti vereceğiz ve gelen konuklarımızı en şekilde ağırlayacağız."dedi.
RTK Başkanı Thomas Bösl ise yaptığı açıklamasında, " Öncelikle Gloria grubuna ve Nuri Özaltın'a bizlere gösterdikleri ilgi için teşekkür etmek istiyorum. Nuri Özaltın'ın Türk turizminde yaptığı çalışmaları taktirle karşılıyor ve özelikle müşteri memnuniyeti açısından Gloria grubu ile alınan yüksek başarıya da saygı duyuyoruz. 02-06 Aralık 2010 tarihleri arasında yapılacak olan bu toplantı da çok önemli kararlar verilecek. İyi pazarladığımız, tanıdığımız, inandığımız Gloria grubunda bu toplantıyı yapmak da bizlere gelecek yıl için cesaret veriyor."dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.