• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

TSİAD:Trabzon sıçrama yaşar

TSİAD:Trabzon sıçrama yaşar
TSİAD Başkanı Hasan Sabır: Demiryolu ağına bağlayacak projeler ile turizm altyapısındaki eksiklerin giderilmesi Trabzon'a sıçrama yaptırır.

TRABZON: Trabzon Sanayici İşadamları Derneği (TSİAD) Başkanı Hasan Sabır, Trabzon'u uluslararası demiryolu ağına bağlayacak projeler ile turizm altyapısındaki eksiklerin giderilmesinin, Trabzon'a sıçrama yaptıracağına inandıklarını söyledi.

Trabzon Sanayici İşadamları Derneği (TSİAD) Başkanı Hasan Sabır, Trabzon'u uluslararası demiryolu ağına bağlayacak projeler ile turizm altyapısındaki eksiklerin giderilmesinin, Trabzon'a sıçrama yaptıracağına inandıklarını söyledi.

Sabır, TSİAD Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Trabzon Ticaret Borsası'nı (TTB) ziyaret ederek Borsa Meclis Başkanı Mehmet Cirav ile görüş alışverişinde bulundu. Trabzon'un sorunlarının çözümünde ortak akıl oluşturulması gerektiğini belirten Sabır, "İstiyoruz ki, önümüzdeki dönemlerde ilgili kuruluşlar hep bir ağızdan bazı konuları ortaya koyalım. Böylelikle birçok konuda daha kolay sonuç alır ve başarılı oluruz. Özellikle son günlerde gündeme gelen şehirlerin rekabet üstünlükleri konusunda Trabzon'un çok iyi tespit yaparak, sahip olduğu avantajları değerlendirmesi gerekir." dedi. Sabır, Trabzon'u uluslararası demiryolu ağına bağlayacak projeler ile turizm alt yapısındaki eksiklerin giderilmesinin, Trabzon'a sıçrama yaptıracağına inandıklarını ifade etti.

TTB Meclis Başkanı Mehmet Cirav da ilin sorunlarının belli olduğunu, bunların sürekli konuşulmasından ziyade çözüm için somut adımların atılması gerektiğine vurgu yaptı. Cirav, bunun için de özellikle büyük meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütlerinin birlikte hareket etmesi düşüncesine katıldıklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.