• BIST 11311.31
  • Altın 5897.703
  • Dolar 42.6861
  • Euro 50.1507
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 4 °C
  • Antalya 8 °C

Titanic City Hotel'de atama

Titanic City Hotel'de atama
Titanic Hotels Grubu’nun Taksim’deki Titanic City Hotel’inde Zeynel Kaya Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı

İSTANBUL- Açılan yeni otellerle yeniden yapılanmaya giden Titanic Hotels Grubu’nun Taksim’deki Titanic City Hotel’inde Zeynel Kaya Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.
1973, Sivas doğumlu, evli ve 2 çocuk babası olan Zeynel Kaya, turizm sektörüne 1995 yılında Richmond Hotel’ de ‘’Muhasebe Elemanı’’olarak başladı. Başarılı çalışmalarıyla kısa sürede takdir toplayan Kaya, 2 yıl sonra ‘’Muhasebe Şefi’’ oldu.
1998’de eski adıyla Aygün Plaza Hotel olarak bilinen AYG grubunun ikinci oteli Titanic City Hotel’e geçti.
Toplam 13 yıldır grubun Şişli ve Taksim otellerinin Muhasebe Sorumluluğunu yapan Zeynel Kaya, 2007 yılında Müdürlüğe Terfi etti. Zeynal Kaya son olarak 2011 yılı Ekim ayı itibarıyla Titanic City Hotel’ine Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.