• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

The Grand Tarabya’da çay saati

The Grand Tarabya’da çay saati
The Grand Tarabya “The T Lounge”da çay çeşitleri, özel kahveleri, lezzetli pasta ve kek çeşitleri ve snack menüsü ile çay buluşmaları gerçekleşiyor

İSTANBUL- The Grand Tarabya, geleneksel akşamüstü çay saatleriyle İstanbullular’ın seçkin buluşma noktası olmaya günümüzde devam ediyor. Türk sinemasının unutulmaz yıldızlarının katıldığı nostaljik beş çaylarına bu kez siz konuk olmaya ne dersiniz? The Grand Tarabya “The T Lounge” uluslararası çay çeşitleri, özel üretim kahveleri, lezzetli pasta ve kek çeşitleri ve snack menüsü ile çay buluşmalarının değişmez adresi oluyor.

Haftanın her günü 15.00 ile 18.00 saatleri arasında katılabileceğiniz The Grand Tarabya The T Lounge’taki çay saatlerinde hoş sohbetinize ve manzaranın keyfine canlı piyano performansı eşlik ediyor.

Menüde kırmızı biber kremalı baget ekmeğinde avokado, krem peynirli ve salatalıklı sandviç, keçi peynirli, zeytin ezmeli ve kurutulmuş domatesli mini simit ve elmalı kerevizli füme tavuklu rulo gibi seçkin tatlar yer alıyor.

Tatlı menüsünde ise klasik The Grand Tarabya frambuaz pastası, meyveli tart, vanilyalı ekler, Avusturalya usülü çikolatalı tart, fıstıklı makaron, tahinli kurabiye, vişneli financier, velvet kek, çarkıfelek meyveli cheesecake, kaymak ve reçel ile servis edilen İngiliz scoon ve geleneksel İngiliz çöreği gibi tadına doyulmaz lezzetler sunuluyor.

tarabya-oteli-1.jpg

The Grand Tarabya’da Boğaz’ın eşsiz manzarasına karşı çay saati keyfi hafta içi sadece 60, hafta sonu ise açık büfe lezzetlerle dolu olarak 65 TL.

The Grand Tarabya Rezervasyon için :

Tel :  (0212) 363 33 00

THE GRAND TARABYA HAKKıNDA

1900’lü yılların başlarında Tarabya Tokatlıyan Oteli olarak hizmete giren, 1954 yılında çıkan yangının ardından aynı yere devlet tarafından yaptırılan Büyük Tarabya Oteli, İstanbul’un üçüncü 5 yıldızlı oteli olarak 1966’da hizmete girdi. Konumu ve kalitesiyle dünya çapında ün kazanan Büyük Tarabya, bir dönem Türk filmlerinin de vazgeçilmez seti olarak sinema tarihinde silinmez bir yer edindi. Kamu mülkiyetinde iken özelleştirilme kapsamına alınan Büyük Tarabya Oteli 2006 yılında, Bayraktarlar Holding tarafından satın alındı. Kapsamlı bir restorasyon ve renovasyon süreci geçiren, uluslararası hizmet kalitesinde yapılandırılan ve The Grand Tarabya ismini alan otel, henüz açılmadan Leading Hotels of the World (LHW) üyesi olma başarısını gösterdi. The Grand Tarabya 2013 yılının Şubat ayında kapılarını açtı. 168 deluxe oda, 80 süit ve 30 özel servis apartmanıyla otel, açılışının hemen sonrasında CATHIC’ten “Best New Hotel Turkey 2013” ödülüne, sonrasında da American Academy of Hospitality Sciences’ta “5 Star Diamond” ödülüne layık görüldü. Otelin iç mimarisi European Hotel Awards ile ödüllerndirirken, SKAL International da The Grand Tarabya’yı”En İyi Şehir Oteli” ödülüne layık gördü.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.