• BIST 9511.06
  • Altın 2492.507
  • Dolar 32.5959
  • Euro 34.8056
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • Antalya 22 °C

SSCTUR 9’uncu yılını kutladı

SSCTUR  9’uncu yılını kutladı
SSCTUR Yönetim Kurulu Başkanı Salih Coşkun: 9 yılı çalışanlarımızla birlikte aştık. Hep birlikte daha büyük hedeflere doğru yol alıyoruz.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
SSCTUR (Salih-Sinan-Ceyda) kuruluşunun 9’cu yılını çalışanları, iş ortakları ve turizmcilerin katılımıyla Moda Spor Kulübü Lokali'nde düzenlenen eğlenceli bir gece ile kutladı.

ssctur-salih-coskun-6.jpg

SSCTUR Yönetim Kurulu Başkanı Salih Coşkun “9 yılı çalışanlarımızla birlikte aştık. Hep birlikte daha büyük hedeflere doğru yol alıyoruz. 10’cu yılımızı daha büyük etkinliklerle kutlayacağız” dedi.

ssctur-salih-coskun-5.jpg

SSC TUR: 50 BİN KİŞİYİ TATİLE GÖNDERDİ

Salih Coşkun, 170’i aşkın personelle çalıştıklarını, 2013 yılında 50 bin kişiyi tatile gönderdiklerini ve Alo Bilet ile 1 milyon 200 bin bilet sattıklarını söyledi.

ssctur-salih-coskun-2.jpg

Çalışmalarında kardeşi Sinan Coskun ile kızkardeşi Ceyda Coşkun’un büyük desteği olduğunu belirten Salih Coşkun, genel müdürleri ve kardeşleri ile birlikte 9’cu yıl pastasını kesti. Bu arada ikinci bir pastada kutlama günü doğum gününü kutlayan kızkardeşi Ceyda Coşkun için kesildi.

ssctur-salih-coskun-4.jpg

Salih Coşkun salonda bulunan annesi ve babasının ise daima yanlarında olduğunu söyledi.

ssctur-salih-coskun-1.jpg
Cafer Kozluca, Haydar Bayır, Özkan Altıntaş. Nezih Üçkardeşler, Umut Bal

ssctur-salih-coskun-17.jpg
Özkan Altıntaş. Nezih Üçkardeşler, Umut Bal

ssctur-salih-coskun-18.jpg
Salıh Coşkun, Cafer Kozluca, Haydar Bayır

ssctur-salih-coskun-16.jpg
Türsab Çevre ve Sürdürülebilir Turizm Komiteleri üyesi Sevinç Akdoğan


ÖNEMLİ KATILIM

Geceye Türsab BYK’lar ile Hac-Umre Sorumlusu Nezih Üçkardeşler, TÜRSAB Balkan Ülkeleri Danışmanı Aziz Ciga ile çok sayıda turizmci yer aldı. Kocaeli Cembey Turizm'den Cafer Kozluca, Hayal Turizm'den Haydar Bayır, GaziMagosa Puzzle Travel'dan Umut Bal, SSCTUR'un mutlu gününde birlikte oldular.

ssctur-salih-coskun-14.jpg
Salih Coskun 9'cu yılın heyecanıyla SSCTUR bayrağını salladı

KÖTÜ TATİL DENEYİMİ SSECTUR’UN KURDURDU

SSCTUR, Salih Coşkun’un yaşadığı olumsuz tatil deneyiminin sonucunda daha iyi hizmet amacıyla kuruldu. Kardeşleri Sinan ve Ceyda Coşkun’un desteğini alan Salih Coşkun tatilde edindiği yanlış bilgi, verilen sözlerin tutulmaması gibi etkenler sonucunda SSCTUR’u kurdu.
2005 yılında Coşkun Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. bünyesinde SSCTUR’u kuran Salih Coşkun, tatili keyfe dönüştüren anlayışla çalışmalara başladı. Kaliteden ödün vermeden, dürüst tatil anlayışı ve ucuz tatil fırsatlarını misafirlerine avantajlı fiyatlarla sundu.
Maksimum güven , kalite anlayışı, uygun fiyat politikası ve müşteri memnuniyetini misyon edindi. Tecrübeli ve donanımlı müşteri hizmetleri kadrosu ve uzman seyahat danışmanları ile vizyonunu her geçen gün geliştirdi. SSCTUR, ihtiyacınız olan tüm tatil fırsatlarını size en uygun fiyatlarla ve farklı alternatiflerle sundu.
SSCTur, 170 çalışanı ve 5 şubesi ile misafirlerinin en yakınında oluyor ve 7 gün 24 saat çağrı merkezi hizmeti ile müşterilerini dinliyor.

ssctur-salih-coskun-8.jpg
Salih ve Ceyda Coskun pistten inmedi

ssctur-salih-coskun-13.jpg
Herkes doyasıya eğlendi

ssctur-salih-coskun-12.jpg
SSCTUR'dan Gülnur Sönmez başarılı organizasyonu dansederek kutladı

ssctur-salih-coskun-7.jpg
SSCTUR gecesinde en çok bayanlar eğlendi

SSCTUR’UN HİZMETLERİ

SSCTur’ un verdiği hizmetler şöyle oluştu. Yurtiçi ve yurtdışı ekonomik tatil paketleri, online otel rezervasyonları, yurtiçi günübirlik geziler, kültür turları, online yurtiçi ve yurtdışı uçak biletleri, kurumsal toplantı organizasyonları, şirketiçi motivasyon gezileri, konferans, seminer, kongre hizmetleri.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.