• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Skal İstanbul Şişli Belediyesi işbirliği

Skal İstanbul Şişli Belediyesi işbirliği
Skal İstanbul toplantısında Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü " Halkımıza sağlıklı güvenli bir çevre sağlamaya çalışıyoruz”dedi.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
İstanbul Skal Kulübü’nun Point Hotel Barbaros’ta düzenlenen yemeğine katılan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü “Dünya çapında öncü ve öncelikli belediye olmak için İstanbul Skal Kulübü ile işbirliği içinde çalışmaya hazıım” dedi. Hayri İnönü, 274 bin kişinin yaşadığı 5 milyon kişinin faydalandığı Şişli’de yaşayanları rahatlatlak için çalıştıklarını belirterek “Bu beşeri bir görevdir. Halkımıza sağlıklı güvenli bir çevre sağlamaya çalışıyoruz”dedi.

skal-ist1.jpg

ata-eremsoy1.jpg

SKAL İSTANBUL’DAN YEREL YÖNETİMLERE DESTEK

Point Barbaros İstanbul Hotel’deki toplantının açılış konuşmasını yapan Skal İstanbul Genel Sekreteri Ata Eremsoy, yemeğe katılan konukları tanıttı. Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, TUROB Başkanı Timur Bayındır, Point Barbaros İstanbul Genel Müdürü Cihan Yılmaz, Skal International eski Dünya Başkanı Hülya Aslantaş, Skal International’den Gerrge Küdyan ve Skal İstanbul Başkanı Feza Solaklar kürsüde yer aldı.

feza-solaklar1.jpg

FEZA SOLAKLAR: YENİ ETKİNLİKLER PLANLIYORUZ
Sunumdan sonra söz alan Skal İstanbul Başkanı Feza Solaklar, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ve önümüzdeki günlerde yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi. Skal İstanbul’un Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün gerçekleştireceği projelerin yanında olacaklarını belirterek “Yerel yönetimlerle birlikte yeni projeler geliştireceğiz”dedi. Feza Çolaklar, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’ye “Cihannüma”adlı kitabI armağan etti. Bunun üzerine İnönü “İki tür kitap vardır. Birisi eve götürülür, diğer ofiste durur. Bu eve gidecek kitaplardan” dierek teşekkür etti.
hayri-inonu1.jpg


hayri-inonu7.jpg

ŞİŞLİ’YE YENİ KARDEŞ ŞEHİRLER
Skal Kulubü’nün son dönemdeki çalışmalarını izlediğini ve özellikle Çanakkale”nun 100’yılı için yaptıkları etkinlikleri beğendiğini belirten Hayri İnönü “Skal gibi bir kuruluşun kardeşi olan Sydney ve Oakland gibi şehirlerle şişli Belediyesi’nin kardeş şehir olarak birlikte projeler üretmesini arzu ediyoruz. Ayrıca İstanbul Skal Kulübü’nın İstanbul’un Kent Konseyi’nde yer almasını temin edebiliz”dedi.

hayri-inonu6.jpg

Şişli’de yaşlıların arttığını ve engellilerin sıkıntı çektiğini söyleyen Hayri İnönü, şunları anlattı: “Bu insanlarımıza uygun çevre düzeni ile toplum içinde tutmak ve yaşatmak zorundayız. Ayrıca Şişli’de turizm taksisi, turizm zabıtası, tarihi eserlerin envanterinin çıkarılması, restorasyonu ve aydınlatılması, turlar, itkinlikler, festivaller planlıyoruz. Ayrıca turizdeki atık yiyeceklerin hayvan dostlarına ulaştırılması konusunda çalışmalarımız bulunuyor.”
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.