• BIST 9068.33
  • Altın 2324.893
  • Dolar 32.3725
  • Euro 34.9755
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 23 °C

Skal İstanbul Başkanlığına Ayşe Önen seçildi

Skal İstanbul Başkanlığına Ayşe Önen seçildi
Skal İstanbul’un Shangri-La Bosphorus İstanbul Hotel’de yapılan genel kurulunda Ayşe Önen, oybirliği ile başkanlığa seçildi.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL - Skal İstanbul’un Shangri-La Bosphorus İstanbul Hotel’de yapılan genel kurulunda Ayşe Önen, oybirliği ile başkanlığa seçildi. Böylece “Kadın Yılı”nda Skal İstanbul’da başkanlığa bir kadın başkan seçilmiş oldu. Daha önce Hülya Aslantaş ve Deniz Anapa İstanbul Skal’da kadın başkan olarak yer almışlardı. Hatta Hülya Aslantaş büyük başarı göstererek Skal International’in başına seçileren Dünya Başkanı olmuştu.

ayse-onen.jpg
skal-istanbul-ayse-onen.jpg
skal-istanbul-ayse-onen-008.jpg
skal-istanbul-ayse-onen-002.jpg
skal-istanbul-ayse-onen-004.jpgskal-istanbul-ayse-onen-006.jpg
ZİNCİR DEĞİŞİMİ

Skal İstanbul başkanı olan Ayşe Önen’in başkanlık zinciri kongre sonrası düzenlenen akşam yemeğinde yapıldı. Uluslararası Skal Federasyonu-USDF Başkanı Savaş Çolakoğlu eski başkan Ata Eremsoy’dan aldığı zinciri yeni başkan Ayşe Önen’ie taktı. Ayşe Önen seçildikten sonra herkese teşekkür etti ve “Herşey daha iyiye gidecek, Skal için hep birlikte varız” dedi.



skal-istanbul-ayse-onen-010.jpg

SKAL İSTANBUL YÖNETİMİ
Skal İstanbul’un yöne yönetimi şöyle oluştu:
Skal İstanbul Başkanı Ayşe Önen, Yönetim Kurulu Üyeleri: Can Arınel, Belma Tatar, Mustafa Yalçın, Meltem Tepeler, Merve Kadıoğlu, Seyhan Ayel, Tezcan Özdemir, Atilla Acet, Dilek Camcıoğlu, Tülay Salihoğlu, Uygur Koçaş, Sevda Yılgaz
Denetim Kurulu: Savaş Gürsel, Somer Özkök, Ünsal Şınık, Özkan Derbend, Sadettin Bülbül, Güner Şekercioğlu

skal-istanbul-ayse-onen-011.jpgÖNEMLİ KATILIM OLDU
Skal İstanbul Genel Kurulu ve Zincir Değişim töreni ile gala yemeğine geçmiş dönem Dünya Başkanları Hülya Aslantas; Salih Çene, Dünya Onur Üyesi Somer Özkök, Uluslararası Skal Federasyonu- USDF Baskanı Savaş Çolakoğlu ile üyeler kalabalık bir şekilde katıldı.

skal-istanbul-ayse-onen-012.jpg
skal-istanbul-ayse-onen-013.jpg
skal-istanbul-ayse-onen-014.jpg
skal-istanbul-ayse-onen-015.jpg
skal-istanbul-ayse-onen-016.jpgGENEL KURUL

Skal İstanbul’un Shangri-La Bosphorus İstanbul Hotel’de yapılan 2028-2020 yönetiminin belirlendiği genel kurulda Divan Başkanlığı’na Sadettin Bülbül, Levent Apaydın, Kamelya Yılmaz seçildi. Başkan Ata Eremsoy faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Selma Tatar ve Can Arınel bütçe hakkında açıklamalarda bulundular.

ata-eremsoy-001.jpgBİRAZ DA İŞ YAPALIM
Ata Eremsoy, Skal’un birsosyal paylaşım platform olduğunu belirterek “Dünya Skal üyeleri ile görüşüp yazışıyoruz. Ocak ayı itibarıyla internet üzerinden dünya ile işbirliği köprüsü kurduk. İnstagram, facebook gibi iletişim kuruyoruz. Skal Dünya Başkanı David Fisher’in ‘Biraz da iş yapalım’ sloganını benimsedik. Bu network ağı üzerinden ilişkiler ve işbirlikleri daha da gelişmelidir” dedi.

skal-istanbul-ayse-onen-017.jpg
skal-istanbul-ayse-onen-018.jpgAYRILAN ÜYELERİ YENİDEN KAZANMAK

Genel Kurul’da Skal İstanbul’da yaklaşık 60 üye kaybı olduğu belirtilerek 152 asil üye, 37 onur üyesi ve 5 youn Skal olmak üzere 194 üye bulunduğu belirtildi. Eremsoy, üyelerin bir bölümünün aidatlarını henüz ödemedikleri belirterek, “Skal amikal, yani samimi bir gruptur. Burada sertlik olmaz. Ayrılan üyelerin yeniden kazandırılması için çalışma yapılması gerekir. Dövizdeki artışlar nedeniyle üye kazanmak için giriş aidatıni dövizden TL’ye çevirdik. Skal İstanbul’a giriş aidatı 1250 eurodan 5 bin TL’ye düşürüldü. Zaten aidatların büyük bölümü İspanya merkeze ve USDF’ye gidiyor. Skal İstanbul’a fazla bir şey kalmıyor. Bu nedenle sponsor çalışmaları yapılmalıdır” dedi.

skal-istanbul-ayse-onen-020.jpg
skal-istanbul-ayse-onen-021.jpg
skal-istanbul-ayse-onen-022.jpgskal-istanbul-ayse-onen-022.jpgGENÇ ÜYELER KAZANMAK

Genç üyeler kazanmak için üyelerin tesislerinde gençlere iş imkanı yaratılması gerektiğini söyleyen Ata Eremsoy, “The Marmara’ya staj için aldığımız 5 gençten 3’ünü kadrolu yaptık. Diğer tesislerinde Young Skal üyelerine iş imkanı yaratmasıyla, yani işe katarak Skal İstanbul’da genç kadrolar ve dinamizm oluşur” dedi.

SKAL HAKKINDA
1934 yılında kurulan ve yaklaşık 84 ülkede, 359 kulüp ve 14.249 üye ile temsil edilen merkezi İspanya Torremolinos’da bulunan Skal International, Türkiye’de Uluslararası Skal Federasyonu-USDF çatısı altında Alanya, Ankara, Antalya, Bodrum, Bursa, Çukurova, Troy Çanakkale, Eskişehir, Fethiye, İstanbul, İzmir, Kapadokya, Konya, Kuşadası, Marmara, Marmaris, Karadeniz Skal dernekleri bulunuyor.

skal-istanbul-ayse-onen-023.jpg
skal-istanbul-ayse-onen-024.jpg
skal-istanbul-ayse-onen-025.jpg

Bu haber toplam 6145 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.