• BIST 9050.24
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 21 °C

Skal İstanbul Başkanı Ata Eremsoy oldu

Skal İstanbul Başkanı Ata Eremsoy oldu
Ritz Carlton İstanbul Hotel’de yapılan genel kurulda Skal International İstanbul Skal Kulübü Başkanlığı’na Ata Eremsoy seçildi.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Turizm profesyonellerini bir çatı altında toplayan Skal International İstanbul Skal Kulübü Başkanlığı’na Ata Eremsoy seçildi. Genel Kurul'da diğer yönetim kurulu üyeleri de belli oldu.

ata-eremsoy--006.jpg

ata-eremsoy--007.jpg

ata-eremsoy--001.jpgZincir değişim töreninde eski Başkan Bahar Birinci’den zinciri alarak, Ata Eremsoy’un boynuna takan Skal Federasyon Başkanı Faik Alsaç “Hayırlı olsun” dedi.

ata-eremsoy-.jpgSİZLERDEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM
Skal İstanbul Başkanı Ata Eremsoy yaptığı konuşmada geçmişte görev alan tüm başkan ve üyelere hizmetleri nedeniyle teşekkür ederek “10 yıllık üyeliğim süresinde sizlerden çok şeyler öğrendim. Şimdi İstanbul Skal’un daha yukarılara hep birlikte nasıl taşıyacağımızı göstermek istiyorum.

SKAL’DA MORAL KAZANIYORUM
Skal’da dostluklar ve en önemlisi moral kazanıyorum. Zor bir dönemden geçiyoruz. Ama ülke olarak her zorluğun üstesinden gelebiliyoruz. Ben bunları aşacağımıza inanıyorum. Daha çok beraberlik ve sıcaklık sunarak üye sayımızı artırmayı hedefliyorum. Bizlerden alacağım güçle bunu başaracağımı görüyorum. Başkanlığı devraldığım Bahar Birinci başkan Skal’a renk kattı ve birlikte zor günler atlattık. Sizlerden alacağımız güçle çok şeyler başaracağımıza inanıyorum” dedi.

ata-eremsoy--005.jpg

ata-eremsoy--008.jpgRitz Carlton mutfağının yemek ikramından sonra gece dans topluluğunun gösterileri ve konukların onlara eşlik etmesiyle devam etti.

ata-eremsoy--002.jpgYENİ YÖNETİM BELİRLENDİ
Ritz Carlton İstanbul Hotel’de yapılan genel kurulda 240 üyesi bulunan Skal İstanbul’da diğer kurullar şöyle belirlendi.

ata-eremsoy--003.jpgYÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER:
Ayşe Önen, Can Arınel, Selma Tatar, Özen Kırant Yozcu, Mustafa Yaşlın, Meltem Tepeler

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER:
Merve Kadıoğlu, Tezcan Özdemir, Seyhan Ayel Girit, Atilla Acet, Dilek Gürsel, Tülay Salihoğlu

DENETİM KURULU ASİL ÜYELER
Savaş Gürsel, Somer Özkök, Ünsal Şınık

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELER
Özkan Derbent, Sadettin Bülbül, Güner Şekercioğlu

ata-eremsoy--004.jpgATA EREMSOY KİMDİR?
Ata Eremsoy, Selda Eremsoy ile evli ve Ceren (15) ve Beril (21) adlı iki çocuğu bulunuyor.
1982 yılında Fenerbahçe Lisesi’ni bitiren Ata Eremsoy, 1986 yılında Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü’nden mezun oldu. 1994’te AHMA (American Hotel & Motel Association), 1996’da Cornell Üniversity PDP’de eğitimler aldı. 2006-2016 İstanbul Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyeliği yaptı.
Halen The Marmara Collection İcra Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor. 2005’den bu yana Skal İstanbul Kulübü üyesi olan Ata Eremsoy, yönetim kurulu üyeliği, saymanlık, genel sekreterlik, as başkanlık görevlerinde bulundu. 2016 yılında Monaco Kognresi, 2017’te Hydarabad Kongresine katıldı.2018 yılı itibarıyla ise Skal İstanbul başkanlığına seçildi.

Bu haber toplam 10313 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.