• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Side-Tuder Zürih Turizm Fuarı'nda

Side-Tuder Zürih Turizm Fuarı'nda
2008 fuar sezonuna hızlı başlayan Side-Manavgat Turizm İşletmecileri Derneği (Side-Tuder) Bratislava ve Viyana'dan sonra Zürih Turizm Fuarı'na katıldı.

ANTALYA- Side-Manavgat Turizm İşletmecileri Derneği (Side-Tuder) 2008 fuar sezonuna hızlı başladı. İlk fuar katılımını Hollanda’nın Utrecht şehrindeki Vakantiebeurs Turizm fuarında iki tane stantla yapan Side-Tuder hemen ardından Avusturya’nın Viyana kentindeki ve Slovakya’nın Bratislava kentindeki Turizm fuarlarında tatilciler ve tur operatörleri ile buluştu. İlk kez Slovakya’da tanıtım çalışması yapan Tuder büyük ilgi karşısında bu ülkedeki çalışmalarını yoğunlaştırmaya karar verdi. Bu fuarların ardından 30 Ocak ve 3 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen FESPO 2008 Zürih Turizm fuarına katıldı.

Tuder Başkanı Cengiz Haydar Barut, özellikle Slovakya ve bu ülke yakınındaki Turizm fuarlarına da bundan sonra ağırlık vereceklerini belirtirken, Bratislava’daki ilginin çok memnuniyet verici olduğunu, bölge ve üye konaklama tesislerinin tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Bu fuarların ardından 30 Ocak ve 3 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen FESPO 2008 Zürih Turizm fuarına katılan Tuder, tanıtım çalışmalarına bu fuarda devam ederken dağıtmış olduğu özellikle yeni çalışması olan Bölge Prestij katalogu ve Otel guide’ın büyük ilgi ile karşılanması İsviçrelilerin promosyon malzemeleri haricinde daha çok bilgi içeriği taşıyan tanıtım malzemeleri ile ilgilendiklerini gösterdi.

Zürih fuarından hemen sonra Belçika’nın Brüksel şehrinde gerçekleşecek olan Turizm Fuarına iştirak edileceğini ifade eden Tuder Başkanı Barut, burada da gerekli tanıtım çalışmalarının yapılacağını ve ardından Çek Cumhuriyeti’ndeki Prag Turizm Fuarı’nda da (Holiday World 2008) bulunacaklarını belirtirken Tuder olarak imkânlar çerçevesinde tüm fuarlara katılmak istediklerini ve bölge ile üye tesislerin tanıtımını en iyi şekilde yapmak istediklerini söyledi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.