• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Sevgiliye Özel 1001 Gece Ritüeli

Sevgiliye Özel 1001 Gece Ritüeli
Concorde de/Luxe Resort’te 1001 gece ritueli masaj, sauna, jakuzi ve su yatağının bütünleşmesi ile oluşan sevgiliye özel spa odası şimdiden heyecan uyandırıyor.

ANTALYA- Concorde de/Luxe Resort’te 1001 gece ritueli konseptine uygun olarak masaj, sauna, jakuzi ve su yatağının bütünleşmesi ile oluşan sevgiliye özel spa odası şimdiden heyecan uyandırıyor. 14 şubat’ta sevgilime özel olduğunu hissettirmem gerekiyor diyorsanız istanbul’a 45 dakika mesafede yer alan Concorde Otel’e rezervasyon yaptırmanız yeterli, gerisini concorde düşünür.

 

Müşteri memnuniyetini ilke edinen otel de özel gün için organize edilecek olan 1002 gece Ritueli Spa Odası ile özel günü özel bir atmosferde geçirme fırsatı bulunacak. Concorde Otel her zevke hitap eden A la Carte restaurantlarının eşsiz tatlarını da sevgililerin beğeniye sunuyor .

 



Turizm cenneti olan Antalya Lara’da 401 oda ile üstün hizmet veren Concorde Otel,. King Suit, Grand Suit, Family Suit, Junior Suite ve Dublex olarak konumlandıran odaları her türlü ihtiyaca ve isteğe yanıt veriyor. Concorde Otel Türkiye sınırları içinde yer alan tüm SPA'lara rakip 3000 m2’lik Carpe Diem Spa'sı, toplantı ve eğlence salonları ile her yaştan misafire hitap ediyor.

 

Dünya mutfaklarının lezzetlerini misafirlerinin beğenisine sunan Concorde de Luxe Resort Otel, ISO 2200:2005 Gıda Güvenliği Sertifikasını alan ilk otel. Asiana Japon- Asya mutfağından farklı lezzetleri bir arada sunuyor. Da Vinci Italian Restoranı İtalyan mutfağının en seçkin yemeklerini beğeniye sunuyor. Dafne Restoran Antakya mutfağının geleneksel tatlarını özenle hazırlıyor. İtalyan, Uzakdoğu, Dafne ve Balık restaurantları ile müşterilerine unutulmayacak tatlar yaşatan Concorde de Luxe Resort, bu sezon da kalitesinden ödün vermeyecek.

 

Dış görünüşü ile tam bir konsept otel olan Concorde Otel, çocuklu aileler için düşünülen açık ve kapalı olmak üzere iki mini clubünü müşterilerinin beğenisine sunuyor. Otel'de animasyon şovları ve konserlere sahne olan anfi tiyatro ise, göz kamaştırıyor. Bowling, bilardo, air hockey, su kayağı, wakeboard, parasailing vs gibi onlarca eğlence alternatifini bir arada sunan Concorde Otel’de yaşanan her anın bir anlamı olacak. Tatillerinizin vazgeçilmez adresi olan Concorde Otel, havaalanına sadece 10 km uzaklıkta yer alıyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.