Yalçındağ Doğan Grubu başında

Mehmet Ali Yalçındağ'ın Doğan Grubu'na bağlı medya organlarının koordinasyon ve yayın politikalarının yönetimi için tam yetkiyle görevlendirildiğini duyurdu.

İSTANBUL- Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ile Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı yazılı bir açıklama yaparak, Mehmet Ali Yalçındağ'ın Doğan Grubu'na bağlı medya organlarının koordinasyon ve yayın politikalarının yönetimi için tam yetkiyle görevlendirildiğini duyurdu.

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ile Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada “Uzun yıllar Doğan Yayın Holding’in İcra Kurulu Başkanı olarak değerli hizmetlerde bulunmuş olan Mehmet Ali Yalçındağ, bu kez Doğan Grubuna bağlı medya organlarının koordinasyon ve yayın politikalarının yönetiminden, Doğan Yayın İlkeleri ve evrensel yayıncılık değerleri çerçevesinde tam yetki ile görevlendirilmiştir” denildi.
Açıklamanın tamamı şöyle; “ Uzun yıllar Doğan Yayın Holding’in İcra Kurulu Başkanı olarak değerli hizmetlerde bulunmuş olan Mehmet Ali Yalçındağ, bu kez Doğan Grubuna bağlı medya organlarının koordinasyon ve yayın politikalarının yönetiminden , Doğan Yayın İlkeleri ve evrensel yayıncılık değerleri çerçevesinde tam yetki ile görevlendirilmiştir. Sayın Yalçındağ’a yeni görevinde başarılar dileriz."

Manşetler

Voyager Station adlı uzay oteli geliyor
Notre-Dame Katedrali, yangın sonrası yeniden hayata döndü
Japonya çorapları nasıl en havalı hediyelik eşya oldu?
Yaratıcı sektörlerin OpenAI-Disney anlaşması endişesi!
Seyahat dünyası en sevilen geleneğini kurtarabilir mi?
Rusya, Ukrayna limanındaki Türk gemisini vurdu
Turizm bölgeleri İspanyol ekonomisinin itici gücü oldu
Dünya yenilikçi ve dijital turizme doğru hızla gidiyor
Uçakta kavga çıkaran dokuz kişi gözaltına alındı .
Alanyalı kadınlar hayallerine pedal çeviriyor!