WOW İstanbul ödüle doymadı

WOW İstanbul Hotels&Convention Center 31 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında Haliç’te düzenlenen Dragon Festivali'nde ödülleri topladı,

İSTANBUL- Kongre turizminin  öncü markası WOW İstanbul Hotels&Convention Center 31 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında Haliç’te düzenlenen Dragon Festivali'ne  katıldı.  Festivalde toplamda 2 takım ile yarışan WOW İstanbul, “En iyi Kostüm”  “Sempati” ve “Marka” ödülleri olmak üzere 3 farklı kategoride ödülün de sahibi oldu. WOW İstanbul kazanmış olduğu ödüllerden “Sempati” dalındaki ödülünü aynı kategoride 2.lik ödülü alan Standart Profil ekibine armağan ederek bir dostluk örneği sergiledi.



Dünyanın en büyük kürek festivalleri arasında yer alan Dragon Festivali’ne WOW İstanbul ekibi bu yıl ilk kez katıldı. Ghost Rider ve Revolution olarak 2 takım ile yarışan WOW İstanbul, markasını en iyi temsil eden firma olarak  “En iyi Marka” ödülünü alırken,  jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucu “En İyi Kostüm” ödülünün de sahibi oldu.  WOW İstanbul’un dostluk örneği olarak 2. olan ekibe armağan ettiği diğer  ödül  ise sosyal medya kullanıcılarının oylamaları sonucu belirlenen “Sempati” dalında alınan ödül oldu. Yüksek motivasyon ve  ekip ruhuyla yarışan WOW İstanbul ekibi enerjileri ile de festivalin en çok ilgi çeken ekibi oldu.

Manşetler

Hawaiian Airlines pilotları sakallarını tıraş edecekler
Petrole gelen sürekli zam pazarcı esnafı zorluyor
Hayırsızada’dan günümüze 'köpeksizleştirme siyaseti'
Valilik sokak köpekleri için mayıs sonuna kadar süre verdi
Balkon bahçeciliği eğitimi ile balkonlar renkleniyor
Maceranın ön saflarında yer alan yeni nesil kadınlar
Norveç'i kasıp kavuran Paskalya suç dalgası:Påskekrim
Issız bir adada mahsur kalma fikri çok zor!
Yeni dünyaya hazırlık: Değişen güç odakları
Rallide Yeni Sezon Marmaris'te Açıldı