Turistler kayak pistlerine koştu

Palandöken Kayak Merkezi, sömestr tatili öncesinde otellerin kampanyaları ile birlikte doluluk oranı yüzde yüz seviyesine ulaştı

ERZURUM - Erzurum Palandöken Kayak Merkezi, sömestr tatiline az bir süre kala tatilcilerin akınına uğradı. Palandöken Kayak Merkezi, sömestr tatili öncesinde otellerin kampanyaları ile birlikte doluluk oranı yüzde yüz seviyesine ulaştı. Yerli ve yabancı kayak severlerin akınına uğrayan Palandöken Kayak Merkezi'nde tatilciler doyasıya kayak yapmanın zevkini yaşadı. Birçok öğrenci tatilini kayak merkezlerinde geçirmek isterken, yabancı turistler de tercihlerini Palandöken Kayak Merkezi'nden yana kullandı.
Kar kalınlığının 70 santimetreyi bulduğu kayak merkezinde pistlere akın eden kayak severler, oteller tarafından düzenlenen çeşitli etkinlikler ile de kayaktan arta kalan zamanlarını değerlendiriyor.

Manşetler

Tur şirketi iflas etti, 600 kişi Umre'de mağdur oldu
Fas turizme 3,5 milyar avro yatırım yapıyor
Ekonomi sınıfına yatırılabilen koltuklar geldi
Gemide yapılan düğün töreni gökyüzüne taşındı
Ordu'daki tarihi Aya Nikola adası turizme kazandırılacak
Süper zenginler Türkiye ekonomisinin 2,5 katını saklıyor
Anadolu'nun 106. yıl dönümü için 1920 Koşu Yarışı
Hawaiian Airlines pilotları sakallarını tıraş edecekler
Petrole gelen sürekli zam pazarcı esnafı zorluyor
Hayırsızada’dan günümüze 'köpeksizleştirme siyaseti'