Turistler Karaalioğlu Parkı'nın falcı kadınlarından rahatsız!

Turist Rehberi İlkay Özen Avrupa'dan gelen turistleri Kaleiçi'nde gezdirdikten sonra Hıdırlık Kulesi tepesinden falezleri seyrettirdiklerini söyledi.

Abdurrahman Büyükkeskin
Muratpaşa/Antalya -
Antalya'ya tatile gelen yabancı  ve yerli turistler , Karaalioğlu Parkında  Hıdırlık Kulesi yanında falezleri seyretmeye geliyor. Gelenler en fazla Roman kadınların, 'Ablam el falına bakayım '' diyerek elinden tutarak, uydurma sözler söyleyerek para istemelerinden rahatsız.
Turist Rehberi İlkay Özen Avrupa'dan gelen turistleri Kaleiçi'nde gezdirdikten sonra Hıdırlık Kulesi tepesinden falezleri seyrettirdiklerini söyledi.

Rehber İlkay Özen, '' Turistler, el falı bakacağız palavrası ile hemen Hıdırlık Kulesi çevresinde 5-6 Roman kadın yerli ve yabancı turistlerin hemen çevresini sarıyor. Bu arada bir Alman, bir İngiliz, bir lüksemburglu ,bir Avustralyalı ve bir Hollandalı turist neye uğradığını şaşırıyor.  Dünyanın hiçbir ülkesinde tanımadığınız birinin eline dokunamazsınız? Hemen turistin eline yapışarak Ablam bir el falına bakayım gibi sözlerle hemen yapışıyorlar. Bu tablo Antalya turizmi için utanç tablosu.' diye konuştu.  

Manşetler

Yapay zekâ turizmde geliri artıracak, maliyetleri azaltacak
Gran Canaria'da yankesici alarmı
Dertour, Hotelplan ile birleşti, İsviçre'de 17 acentesini kapatıyor
Hollandalıların İspanya'ya seyahat talebi düşüşe geçti
Dünya Milyarderleri Listesi, 2025'in En Zenginleri
Şekerci Cafer Erol, Cartier’i geçip Londra’ya girdi
Vergi teklifi yasalaştı; cezalar arttı!
Pos vurgununa önlem geliyor!
Emlak vergisi önceki yılın iki katını geçemeyecek
Elektrikte yeni dönem: Türkiye genelinde zorunlu olacak