Tüm olumsuzluklara rağmen; iyi bir sezon bekliyoruz

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Alman ZDF Kanalına: Ruslarla Ukraynalıların bir an önce barışarak Kemer'de tatil yapmasını istiyoruz. Bu yıl Sezonun iyi geçeğine inanıyorum.

Abdurrahman Büyükkeskin
Kemer/Antalya -
Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden olan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Alman ZDF Kanalına Kemer ve 2022 yılı Antalya turizm sezonu ile ilgili açıklamada bulundu.

Kemer'in Mustafa Ertuğrul Aker Parkı'ndaki Kemer Belediyesine ait Deniz Kafe'de ZDF İstanbul Şefi Jörg Brase ve muhabir Sevcan Yavaş'a açıklama yaptı.
Pandemi döneminde Antalya turizminin incisi Kemer turizm destinasyonuna yoğunluk olarak kısıtlamalar nedeni ile  Rus ve Ukraynalı turistlerin geldiğine dikkat çeken Başkan Necati Topaloğlu, ''Pandemi döneminde kısıtlamalar bedeni ile bölge turist hareketliliğini Rus ve Ukraynalı turistler oluşturdu. Kemer'in Türkiye'nin en önemli turizm merkezleri arasında yer alıyor.  Bölge  destinasyonu Rusya'nın  uçağı düşürülmesi  krizinden sonra yaşanan ikinci  süreci  ve Rusya-Ukrayna savaşınında yaşıyor. 

Ruslarla Ukraynalıların bir an önce barışarak Kemer'de tatil yapmasını istiyoruz. Bu yıl Sezonun iyi geçeğine inanıyorum. Çünkü Avrupa Pazarı ile Almanya pazarı çok canlı ve iyi durumda.  Tüm olumsuzluklara rağmen İyi bir sezon geçireceğimize inancım tam.' dedi.

Manşetler

Kelebeklerin10 türünden biri yaşam alanını terk etti
Roma ile Madrid arasında gerilim
Akdeniz'de 1.300 yıllık Bizans gemisi bulundu
Bedavacı “influencer”lardan bıktı, yasak koydu
TUI, yeni marka ile 'düşük maliyetli' segmente girdi
Tuna'dan Wehrmacht askerleri ve motosiklet çıkarıldı
Kruvaziyerde, suç hikayesi temalı turlar ve çikolata
Tarihin En Eski Aşkı, Eski Şark Eserleri Müzesi’nde
Turistler Sünnet Düğününde Pistin Tozunu Attı!
THY’nin Çalışan Sayısı 36 Bin 482’ye Ulaştı