Suriyeliler Kos"u işgal etti

Ekonomik krizi atlatmaya çalışan Yunan hükümeti yetkilileri, şimdi de sığınmacıların vermiş olduğu ekonomik krizi engellemeye çalışıyor.

ZAFER BAYKAL-TÜRKİYE TURİZM
İSTANKÖY-
Bodrum yarımadasına en yakın Yunan adası olan İstanköy (Kos)adası mültecilerin istilasına uğradı.Çoğunluğu Suriye, Afganistan uyruklu olan sığınmacılar, Bodrum yarımadasının ,Akyarlar, Turgutreis ve Ortakent-Yahşi bölgelerindengece lastik botlar ile,ölümü göze alarak Yunan adasına sığınmak için çaba gösteriyorlar. Şu ana kadar 5 binden fazla sığınmacı ile ilk sırada olan İstanköy (Kos) adası,mültecilerin protestoları ile de gündeme geldi.





Sığınmacılar daha iyi bir ortamda yaşamak istedikleri için isyan çıkardılar
 İstanköy (Kos) adası güvenlik güçleri yeterli olmayan sayıları nedeni ile,sığınmacılar ile baş edemediklerini, ada’nın her yerine çadır kuran ve kirliliği arttıran bu insanların, problemlerine bir an önce çözüm bulunması için yetkililere seslendiler.
Ekonomik krizi atlatmaya çalışan Yunan hükümeti yetkilileri, şimdide sığınmacıların vermiş olduğu ekonomik krizin patladığını söyleyerek,Turizm sektöründe kriz yaşanmaya az kaldığını dile getirdiler.









Manşetler

Kahve, kadınların yaşlanmalarını geciktiriyor
'Uçan taksi'de büyük patron Toyota oldu!
Elite World, Dünya Kahvaltı Günü’nü Van Kahvaltısı ile kutluyor
Emirates, 16 Temmuz'dan itibaren Şam seferlerine başlıyor
Les Ottomans Oteli'ne 25 milyon lira değer biçildi
Saros Körfezi’nde dalış turizmi için tank batırıldı
T.C. Kimlik Numarasını ezbere bilen herkesi ilgilendiriyor
Haziran ayı kira artış oranı belli oldu!
AJet yurt dışı ağına 3 yeni hat daha ekledi
Sabiha Gökçen'de 1 Haziran'da günlük uçuş rekoru