Sevgilinize bembeyaz bir hediye

Palandöken’in beşyıldızlı Dağ oteli Polat Renaissance Erzurum Hotel 14 Şubat’a özel çok romantik bir program hazırladı.

ERZURUM- Sevgilinizle beraber İstanbul"dan sadece 1,5 saat uzaklıkta , Bembeyaz masal gibi doğada, uluslararası konfor keyfiyle tatil yapmak istemezmisiniz?
Palandöken"in beşyıldızlı Dağ oteli Polat Renaissance Erzurum Hotel 14 Şubat"a özel çok romantik bir program hazırladı.



14 Şubat- 16 Şubat tarihleri arasında geçerli olan 2 gece 3 günlük “Beyaz Aşk” paketinde gecelik kişi başı sadece 255 YTL. Bu özel fiyat ile sabah, öğlen ve akşam yemeklerinde zengin açık büfede dünya mutfaklarından seçmelerin veya yerel lezzetlerin tadına bakabilir, Kayak yapmadığınız zamanlarda hamam, sauna ve kapılı havuzun tadını çıkarabilirsiniz.



Kristalize kar dokusu ve 17 km"lik kesintisiz kayak pisti ile kayak yapmanın tadını çıkarırken, Chalet Cafe"de sevgilizle sıcak şarap eşliğinde romantik saatler geçireceksiniz.

Karların içinde Romantik Bir Sevgililer günü Tatili sizleri bekliyor.

Bilgi ve Rezervasyon için: 0442 232 00 10

Manşetler

Kartaca Turizm, Didim’de turizmcileri buluşturdu
Mahkeme, Royal Caribbean'a ağaç kesme izni verdi
Haiti'deki şiddet olayları, Royal Caribbean'ı kaçırdı
Havalimanı yer hizmetlerinde yeni dönem başladı
Side antik kenti Pakistanlı turistleri gözdesi oldu
Ağrı’da Uluslararası Motor Sporları Şampiyonası yapılıyor
Pulitzer Ödülleri sahiplerini buldu
Meksika sanat koleksiyonu gizlice satıldı
Ortadoğu’daki savaş nedeniyle Türk turizmine talep artacak
The Peninsula Istanbul, “500 En İyi Otel” listesinde