Samos Adası’ndan Didim’e turist

Samos Adası’nda yaşayan 145 kişilik kafile Didim’e geldi. Kafile, Didim’de tapınak ziyaretinin ardından şehir merkezinde gezdi.

DİDİM- Kuşadası’nda bulunan özel bir firmanın öncülüğünde Yunanistan’ın Samos Adası’nda yaşayan 145 kişilik kafile Didim’e geldi. Kafile, Didim’de tapınak ziyaretinin ardından şehir merkezinde gezdi.

Didim’e bu yıl ilk kez Gümrük İskelesinden turist girişi yapıldı. Yunanistan’ın Samos Adası’nda yaşayan ve daha önce Didim’e geldiği öğrenilen turistlerin de aralarında bulunduğu 145 kişilik kafile özel bir tekne ile sabah saatlerinde Didim’e geldi.
Yunanlı turistler Didim Belediyesince tahsis edilen minibüs ve üstü açık otobüsle Marina’dan alındı. Geziyle ilgili bilgiler veren firma yetkilileri, “Samos’un Pitakoryon bölgesinde 145 yolcumuz geldi. Yunanlı yolcular hepsi, daha önce Didim’e gelenler var. Bizden sefer istediler ve bizde ücretsiz gezi düzenlendik. Didim Belediyesinin de katkılarıyla burada Apollon Tapınağı’na ve şehir merkezindeki bazı yerler gezilecek. Bu gezi ilk olacak ama bunun devamlı olması temennimiz” dedi. Samos’tan gelen 145 kişilik kafilenin Apollon Tapınağı ziyaretinin ardından çeşitli programlara katılacağı belirtildi.
 

Manşetler

​​​​​​​Aileler mutfaklarını 'ev restoranı'na çeviriyorlar
Kızıllı, “palamut turizmi” için turistleri bekliyor
Side antik kentte yaşlı Almanlar için kültür turları başladı
Akseki'nin Çimili Keçi Peyniri Coğrafi İşaretli oldu
IIFF'nin bu yılki teması: “Sürdürülebilirlik"
Dünyanın en iyi 100 şehri içinde İstanbul yer aldı
Marsilya’da 1 Euro’ya gurme yemekler yiyebilirsiniz!
Turistik Tuz Ekspresi 10 bin ziyaretçiyi Çankırı’ya taşıdı
2026'da iş seyahatleri ve MICE nereye gidiyor?
Noel tatilinin gözdesi Antalya'ya Alman ve Rus akını