Polat Tower'da yangın çıktı

Beşiktaş Fulya’da bulunan 42 katlı 152 metrelik Polat Towers’da gökdeleninde yangın çıktı.406 daire ve alışveriş merkezi bulunuyor.

İSTANBUL- Beşiktaş Fulya’da bulunan 42 katlı 152 metrelik Polat Towers’da gökdeleninde yangın çıktı. Zemin katta bulunan bankadaki patlama sonucu binanın dış cephesinin kaplamaları yanarken alevler en üst katındaki dış cephe kaplamalarına kadar ulaştı. İtfaiyenin araçları üst bölgelere ulaşamadı. Yanan parçalar aşağıya düşerken su sıkan itfaiye binayı sürekli olarak soğuttu. Yangın söndürme helikopteri binanın üzerine su boşalttı.
Binanın alt katında bulunan bankadaki patlamadan sonra yangın binanın dış cephesini sardı. İçerde bulunanlar sadeve dumandan etkilendi. İtfaiye yangını kontrol altına aldı. Olayda yaralanan ve can kaybu olmadı.



Alt katlardan yayılan duman yoğunluğu bulunuyor. Yanan benzin istasyonu tedbiren boşaltıldı.
Bina 2002 yılında yapıldı ünlü isimler, sanatçılar burada yaşıyor. Bir çok kişinin mahsur kaldığı bildiriliyor. Binada 406 daire ve alışveriş merkezi bulunuyor.








 

Manşetler

Yargıtay, Concierge Derneği 2021 genel kurulunu geçersiz saydı
Antalya turizmi ekonomiye 30 milyar dolar döviz sağlıyor!
Tatil temel bir ihtiyaç olmaya devam ediyor,
Prontotour 2025 raporuna göre kültür turları yükseliyor
Ege’nin İki Yakasında Bir Gecede Değişen Hayatlar
Düzensiz göçle işbirliği yapan ülkelere vize kolaylığı
Restoran ve kafelerde kuver ücreti yasaklandı
'Türk oligark'ın Domodedovo Havalimanı'nı yarı fiyatına satıldı
Dışarda yemek, kıyafet bütçesini geçti
Turizmde, veriyle tanıtım, deneyimle sadakat