Pegasus, BAA Training, pilot eğitimi anlaşması

Pegasus Hava Yolları, için ilk pilot öğrenci grubu Şubat 2023'te eğitime başladı, ikinci grubun eğitime Mayıs 2023'te başlaması ve iki grubun daha yıl sonundan önce başlaması bekleniyor.

İSTANBUL- Pegasus Hava Yolları, eğitim şirketinin Türkiye’nin hava yolu şirketinin pilotlarına A320 Tip İntibak hizmetleri sunmasını sağlayacak olan BAA Training ile ortaklığa girdi. Pegasus Hava Yolları, için ilk pilot öğrenci grubu Şubat 2023'te eğitime başladı, ikinci grubun eğitime Mayıs 2023'te başlaması ve iki grubun daha yıl sonundan önce başlaması bekleniyor.



BAA Training CEO'su Marijus Ravoitis, “Pilot eğitim hedeflerini en yüksek standartlarda yerine getiren Pegasus Airlines gibi tanınmış ve büyük bir pazar oyuncusu ile işbirliği yapmaktan gurur duyuyoruz” dedi. “Pegasus tarafından bir eğitim tedarikçisi olarak seçilmek, tıpkı BAA Training gibi kendi onaylı eğitim organizasyonuna sahip olduğu ve bu alanda ön sıralarda yer aldığı için bizim için bir tanınma işaretidir.”

Öğrenciler, BAA Training'in her ikisi de A320 tam uçuş simülatörleri ile donatılmış Vilnius ve Barselona'daki tesislerinde eğitim alacak.

Manşetler

Formula 1 Türkiye'ye geri döndü: 5 yıllık imza atıldı
Babadağ Ultra Maratonu, spor, doğa ve tarihi buluşturuyor
CMO Awards 2026 kazananları açıklandı 
WTC: 2035'e kadar turizme 12.5 milyon dolar yatırım yapılacak
Rus turistlerin yerini Polonyalılar ile BDT ülkeleri aldı
23 Nisan Çocuk Bayramı buruk geçti
Başkan Grégoire: Paris'te Airbnb artık tarih oldu!
 Londra'da Uluslararası Gastronomi Film Festivali yapıldı
Dünya çocukları Antalya'da buluştu
Yerli turizm harcamaları 2025’te 555 milyar lirayı aştı