Parma Otel Taksim’de ikram

Parma Otel Taksim, tatil köylerinin alışkanlığını Taksim’e taşıyarak gündüz “Çay Saati”, gece ise “Gece Çorbası” ikramı başlattı.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Talimhane bölgesinde en son teknolojik donanımla hizmete giren 80 odalı Parma Otel Taksim, tatil köylerinin alışkanlığını Taksim’e taşıyarak gündüz “Çay Saati”, gece ise “Gece Çorbası” ikramı başlattı. Parma Otel Taksim’in Genel Müdürü Mustafa Kılıç, “Türk misafirperverliğini göstermek için ikramda sınır tanımıyoruz dedi.





SABAHA KADAR İKRAM

Parma Cafe’de 15.00 ile 17.00 arası kahve, çay, kurabiye ve pasta ikramı yapılıyor. Gece ise 22.00 ile 06.00 arasında günün çorbası ikram ediliyor.



Otelin Genel Müdürü Mustafa Kılıç sınırsız ikram ile müşteriye konakladığı otelde ev ortamı yarattıklarını belirterek “Taksim Talimhane bölgesi İstanbul’un en hareketli bölgesidir. İstiklâl Caddesi’nin gezen müşterilerimiz otele dönerek ikramlarımızla yorgunluk atıyorlar. Gece ise sabaha kadar açık olan çorba ikramı ile karınlarını doyurmalarını sağlayarak rahat uyuma imkânı veriyoruz” şeklinde konuştu.

Manşetler

Antep-Egina savaşının galibi belli oldu
CarrefourSA, Mağazacılar Günü’nü 15 bin çalışanı ile kutladı
Küresel Kadın Zirvesi'nde kadın liderler buluşuyor
Girit Evi Side'de Giritli yaşamı ve turizmine ışık tutuyor!
Alanya Noel Pazarı'nda Demre ürünlreri satıldı
Minyatür Medeniyet müzesi turistlerin ilgisini çekiyor
Antalya'da beş yıldızlı otel sayısı İspanya'dan çok!
Dünyanın en güçlü 100 kadını!
Ferit Şahenk'in Londra 'Rüya'sı bitti
Voyager Station adlı uzay oteli geliyor