Palandöken Dedeman’da turizmciler doyasıya eğlendi

Palandöken Dedeman’a gelen konuklar günlük kayak yaparak Türkiye’nin en önemli kayak merkezinin keyfini çıkardılar. Gece ise otelde düzenlenen eğlenceli gecede doyasıya dansederek iş ve eğlenceyi birlikte yaşadılar.

ÖZKAN ALTINTAŞ - TÜRKİYE TURİZM
ERZURUM / PALANDÖKEN -
Türkiye’nin gözde kış turizmi lokasyonlarının başında yer alan Palandöken Bölgesinin ilk yatırımcısı Dedeman olarak, Palandöken Dedeman ve Dedeman Palandöken Ski Lodge 32. kış sezonunun açılışını yaptı. Geceleri fener alayı yapıldı. DJ eşliğinde düzenlenen gecede turizmciler “Yeke Yeke” dansı yaparak 2025 sezonunun gelişini kutladılar.


Palandöken Dedeman’a gelen konuklar günlük kayak yaparak Türkiye’nin en önemli kayak merkezinin keyfini çıkardılar. Gece ise otelde düzenlenen eğlenceli gecede doyasıya dansederek iş ve eğlenceyi birlikte yaşadılar.


Açılışa katılan Dedeman Hotels’in yurtiçi ve yurtdışında bulunan otellerinin yöneticileri ve İstanbul’dan gelen iş ortağı seyahat acentelerinin temsilcileri katıldı. Dedeman Hotel zincirinden 35 otel yöneticisi İstanbul’dan gelen iş ortağı seyahat acenteleri ile b2b’de buluşarak 2025 sezonunun planlamalarını yaptılar.



Palandöken Dedeman’da düzenlenen buluşmaya Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Banu Dedeman, Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray ve Başkan Vekili Murat Özmestçi ev sahipliği yaptı.

 

Manşetler

OYAK, köprü ve otoyol özelleştirmelerine talip
Oteller aşırı fotoğraf çekmeyi dizginlemeyi amaçlıyor.
26. WTTC Küresel Zirvesi'nin ev sahibi Malta
Dubai turizm için influencer yetiştirecek
FAA, yapay zekâ ile hava trafik kontrolü deniyor
İstanbul’dan Asya’ya yeni hava köprüsü
Seyahatin yeni rotasını lezzet çiziyor: 2026’nın turları
Brussels Airlines ile Deutsche Bahn, tek bilete girdi
Haydarpaşa’nın temelinde ahşap kazıkların yüzde 80’i kayıp!
İki kıta arasında yüzmek dünyayı çekiyor