Ottoman Hotel Park’a Avrupa ödülü

Ottoman Hotel Park, dünyada turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden olan “World Luxury Hotel Awards” 2014’te En İyi Lüks Tarihi Otel unvanını kazandı.

İSTANBUL- Ottoman Hotel Park, dünyada turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden olan “World Luxury Hotel Awards” 2014’te En İyi Lüks Tarihi Otel unvanını kazandı.
Hizmet kalitesindeki mükemmellikleri kapsamında dünyanın en iyi lüks otellerinin değerlendirildiği, kusursuz hizmet standartlarını yakalayan otellere ekstra kredibilite sağlayan ve dünya çapında farkındalıklarını artıran, alanındaki en önemli uluslararası organizasyonlardan biri olan “World Luxury Hotel Awards”, Avrupa Kıtası En İyi Lüks Tarihi Otel kategorisinde Ottoman Hotel Park’ı ödüllendirdi.

2014 yılı “World Luxury Hotel Awards” ödülleri için, 150’ye yakın ülkenin otelleri aday gösterilmişti. Seyahat acenteleri, tur operatörleri gibi uluslararası turizm profesyonellerinin ve otelde konaklayan misafirlerinin bir yıl süren oylamalarına dayanarak yapılan değerlendirme sonucunda Ottoman Hotel Park, Avrupa Kıtası kategorisinde 2014 yılının 'En İyi Lüks Tarihi Oteli' ödülüne layık görüldü.



6 Aralık’ta gerçekleşen ödül galası Güney Afrika'nın Cape Town şehrinde bulunan The Bay Hotel’de gerçekleşti. Törende, Ottoman Hotels Genel Müdürü Serdar Balta'ya ödülünü, World Luxury Hotel Awards Müdürü Marinique de Wet tarafından verildi. 

Ödüllerine Bir Yenisini Daha Ekledi

Ottoman Hotels Grubu’nun diğer oteli olan, Ottoman Hotel Imperial 2012 yılında “World Luxury Hotel Awards” dünya çapında En İyi Lüks Tarihi Otel Ödülü’nü kazanmıştı. Sahip olduğu ödüle bir yenisini daha ekleyen Ottoman Hotels Grubu, iki yılda her iki otelinin de dünyanın sayılı prestijli ödüllerini Türkiye’ye kazandırmış oldu.

 

 

Manşetler

Tur şirketi iflas etti, 600 kişi Umre'de mağdur oldu
Fas turizme 3,5 milyar avro yatırım yapıyor
Ekonomi sınıfına yatırılabilen koltuklar geldi
Gemide yapılan düğün töreni gökyüzüne taşındı
Ordu'daki tarihi Aya Nikola adası turizme kazandırılacak
Süper zenginler Türkiye ekonomisinin 2,5 katını saklıyor
Anadolu'nun 106. yıl dönümü için 1920 Koşu Yarışı
Hawaiian Airlines pilotları sakallarını tıraş edecekler
Petrole gelen sürekli zam pazarcı esnafı zorluyor
Hayırsızada’dan günümüze 'köpeksizleştirme siyaseti'