Mersin'e turizm yatırımı

Antalya'da 20 yıldır turizmle uğraşan İşletmeci Coşkun Şentürk, bütün mal varlığını satarak, Mersin'de turizm alanında yatırım yapma kararı aldı.

MERSİN- Antalya'da 20 yıldır turizmle uğraşan İşletmeci Coşkun Şentürk, bütün mal varlığını satarak, Mersin'de turizm alanında yatırım yapma kararı aldı. İlk olarak eğlence mekanı ve restoran açan Şentürk, kentin gelişen turizm potansiyelini de göz önünde bulundurarak, otel yaptırmaya karar verdi.

Şentürk, "Bu kadar uzun bir sahil Türkiye'nin hiçbir yerinde yok. Turizm alanında yeterli derecede faydalanılmayan bu şehirde, turizmi geliştirmek ve yatırım yapmak için kolları sıvadım. Antalya'da otel işletmeciliğinden güzellik merkezine kadar her türlü faaliyette bulundum. Bunların benzerini Mersin'de de yapmak istiyorum" dedi.

Gelecekte Mersin'de turizm patlaması olacağına inandığını belirten Şentürk, Viranşehir'de bir otel yapmayı planladığını ve inşaat için gerekli resmi evrakların hazırlatıldığını kaydetti. Önümüzdeki yıla kadar otel inşaatını tamamlamayı hedeflediklerini söyleyen Şentürk, ilk etapta İngiltere ve Rusya'dan bağlantılar kurarak, Mersin'e turist getirilmesi için projeler üreteceklerinin altını çizdi.

Manşetler

THY, 10'uncu kez en Avrupa'nın iyisi seçildi
Marmaris'te tuhaf danslarıyla tepki çeken 14 işletme kapatıldı
Marmaris'te turistlerin kabusu hanutçular toplatıldı
İbradı'nın yöresel ürünleri turizme kazandırılıyor
Web3'ün geleceği İstanbul Blockchain Haftası 2025'te
Othello Kalesi’nde Mağusa Kültür Sanat Festivali başlıyor
Hedefimiz Manavgat'ı turizmde marka destinasyon yapmak!
Uçakta en güvenli koltuk var mı?
Yurt dışı konut alımında Türkler yabancıları geçti
Tour de France yarışı ikinci kez Türkiye’de yapılıyor