ANTALYA- Kemer'de 2 dönemdir Belediye Başkanlığı yapan Hasan Şeker, Mart ayındaki yerel seçimlerde yeniden belediye Başkanı olmak için Ak Partiye kaydını yaptırıp aday adaylık başvurusunu Kemer İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda duyurdu.
Başkan Şeker"in kaydını yaptırdığı dakikalarda AKP İlçe Yönetimi İlçe Başkanı Zafer Yaman"ın başkanlığında şehir dışında bulunan 4 üyesinden yoksun tam kadro toplanırken, karşılıklı hayırlı olsun mesajı verildi.
AKP Kemer İlçe Başkanı Zafer Yaman yaptığı açıklamada, Biz önümüzdeki yerel seçimleri düşünüyor ve Kemer"de partimizin başarılı olması için ne gerekiyorsa yapacağımızı söylüyoruz. Sayın Başkanımız Hasan Şeker"in partimize katılması ile daha da güçlendiğimizi düşünüyorum. Başkanımıza hayırlı olsun diyorum. Amacımız Kemer"deki yerel seçimlerde Kemer"i kazanmak ve dörtte dört yapmak. Hep birlikte el ele vererek Kemer"de Ak partiyi yerel seçimlerde birinci parti yapacağız. Hepimize hayırlı olsun. Dedi.
Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker ise uzun bir süreçten geçildikten sonra AK Partiye geçtiğini belirtirken, 28 Mart 2004 yılı Mahalli idareler seçiminde kazandığım Belediye Başkanlığını iki dönemdir sürdürüyorum. Kemer"de yeni bir süreç başlıyor. Bundan sonra siyasete AK Partide devam edeceğim. Tüm ekibimiz ile birlikte hep birlikte el ele canla, başla yerel seçimlerde başarılı olarak seçime hazırlanacağız ve Allahın izniyle seçimi kazanacağız. Bu zaman kadar o bunu söylemiş, bu bunu söylemiş bunları artık duymak istemiyoruz. Geçmişi bırakıp, artık önümüze bakacağız, geleceğe bakacağız. Hep birlikte olduğumuz sürece, ekip olduğumuz sürece başarı kaçınılmaz olacak ve işimiz daha da kolaylaşacak. Durmak yok yola devam. dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Zafer Yaman, Başbakanın yoğun programı nedeniyle şu an için Antalya"da bir programı gözükmediğini ancak Başkan Şeker"e rozetin büyük ihtimalle Ankara"da ya da Başbakanın uygun olduğu bir ilde bizzat kendisi tarafından takılacağını ifade ederken, Dağ bize gelemezse biz dağa gideriz. Başbakanımızın yoğun mesaisi devam ediyor. Son dönem Antalya"da bir programı gözükmeyen Başbakanımıza biz gideceğiz ve Başkanımız Hasan Şeker"in rozetini bizzat Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan takacak.dedi.
Manşetler
Dünya Kupası final bilet fiyatları 11 bin doları buldu
ATV ithalatında 45 bin dolar sınırı
Yeni nesil yetenekleri turizm sektörüne nasıl çekebiliriz?
İsveç, doktorlara reçetelerine tatil yazmalarını öneriyor
Dünya Kupası için %67'ye varan artışlar
Lufthansa ve Eurowings'te grev devam ediyor
Abu Dabi ve Doha'da gemiler bloke, zarar büyük
Kapadokya'da at kültürü turizme boyut kazandırıyor
Travel Pulse 2026:Çoklu destinasyonlu seyahatlere kayma
Uzun ömür arayışı ve seyahatle ilgisi?