İsveçli İkea, otelci oluyor

İsveçli şirket ülkemizde daha çok ev ve bahçe mobilyalarıyla tanınıyor. Ancak bu mobilya devi şimdi otel sektörüne giriyor.

STOCKHOLM - İsveçli şirket ülkemizde daha çok ev ve bahçe mobilyalarıyla tanınıyor. Ancak bu mobilya devi şimdi otel sektörüne giriyor.
Otellerin donanımında IKEA mobilyaları kullanılır mı bilinmez ancak IKEA markası Mariott International ile bu konuda bir işbirliği anlaşması imzaladı ‘Budget/Doscount’-sınıfı otel zinciri kurmak için düğmeye basan IKEA markası, Avrupa genelinde 150 otel kurmayı plânlıyor.

MOXY HOTEL
IKEA markasına ait ekonomik sınıfı otel zincirinin ismi de belli oldu: Moxy Hotels. Otellerin konsepti, Avrupa’da büyük başarı gösteren ve hızla büyüyen Motel One ve B&B otelleriyle aynı olacak.
İlk otel daha bu yılın Eylül ayında İtalya’nın Milano-Malpensa havalimanı yakınında yapılacak. 2015’in sonuna kadar Münih havalimanı, Berlin Ostbahnhof, Frankfurt Gateway Gardens ve Oslo Exporama gibi yerlerde 5 otel daha hizmete girecek.

Manşetler

Yargıtay, Concierge Derneği 2021 genel kurulunu geçersiz saydı
Antalya turizmi ekonomiye 30 milyar dolar döviz sağlıyor!
Tatil temel bir ihtiyaç olmaya devam ediyor,
Prontotour 2025 raporuna göre kültür turları yükseliyor
Ege’nin İki Yakasında Bir Gecede Değişen Hayatlar
Düzensiz göçle işbirliği yapan ülkelere vize kolaylığı
Restoran ve kafelerde kuver ücreti yasaklandı
'Türk oligark'ın Domodedovo Havalimanı'nı yarı fiyatına satıldı
Dışarda yemek, kıyafet bütçesini geçti
Turizmde, veriyle tanıtım, deneyimle sadakat