İrem Tinli Angün İbis Styles Merter Hotel Genel Müdürü oldu

İrem Tinli Angün dünyaca ünlü otel grubu Accor Hotels bünyesinde bulunan İbis markasının önemli oteli İbis Styles Merter Hotel’de Genel Müdür olarak göreve başladı.

İSTANBUL- Ülkemizin önde gelen otel yöneticileri arasında gösterilen deneyimli otel yöneticisi İrem Tinli Angün dünyaca ünlü otel grubu Accor Hotels bünyesinde bulunan İbis markasının önemli oteli İbis Styles Merter Hotel’de Genel Müdür olarak göreve başladı.

Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olan Angün, daha sonra American Hotel & Motel Association’da Turizm ve Otel Yönetimi eğitimi aldı.İyi derecede İngilizce bilen deneyimli isim evli ve iki çocuk annesi.Angün, bir çok alanda uzmanlık ve sertifikalara sahip.Kariyeri boyunca önemli turizm gruplarında görev alan deneyimli yönetici, sırası ile Büyükhanlı Park Hotel, Rescate Hotels, DoubleTree by Hilton ve Accor Hotels markası Mercure Hotel Ümraniye'de önemli görevlerde bulundu.

Başarıları ile taçlandırdığı kariyer yolculuğunda emin adımlar ile yürüyen İrem Tinli Angün, 25 yılı aşan otelcilik tecrübesini ve birikimini bundan sonra Accor bünyesinde faaliyet gösteren İbis Styles Merter Hotel için kullanacak

Manşetler

Noma, yeni yönetimiyle kapılarını açıyor
Kelebeklerin10 türünden biri yaşam alanını terk etti
Roma ile Madrid arasında gerilim
Akdeniz'de 1.300 yıllık Bizans gemisi bulundu
Bedavacı “influencer”lardan bıktı, yasak koydu
TUI, yeni marka ile 'düşük maliyetli' segmente girdi
Tuna'dan Wehrmacht askerleri ve motosiklet çıkarıldı
Kruvaziyerde, suç hikayesi temalı turlar ve çikolata
Tarihin En Eski Aşkı, Eski Şark Eserleri Müzesi’nde
Turistler Sünnet Düğününde Pistin Tozunu Attı!