Intourist, Justiniano'ları işletecek

Rusya’nın önde gelen turizm gruplarından Intourist, Justiniano Otelleri’nin 5’ini işletmek üzere anlaşma yaptı.

ANTALYA- Rusya"nın önde gelen turizm gruplarından Intourist, Justiniano Otelleri"nin 5"ini işletmek üzere anlaşma yaptı. Daha önce Türkiye pazarına ilk adımını, aynı grubun Belek"teki Justiniano Club Belek"in işletmesini alarak atan grup, son olarak aynı gruptan 4 tesisin daha işletmesini aldı.
Beş yıllık süreyi kapsayan anlaşmaya göre; Intourist Grubu, Justiniano Club Alanya, Justiniano Club Park Conti, Justiniano Wish Grand Kemer ve Justiniano Wish Side"yi de işletecek.
Türkiye"deki yatırımlarını artıran Intourist Grubu"nun bağlı olduğu VAO yönetiminden Alexander Arutyunov yaptığı açıklamada, hedef destinasyonlarda izledikleri büyüme stratejisinin Mısır"da da devam edeceğini, 2 yıl içinde bu ülkede 3 bin dolayında yatağa ulaşmak istediklerini söyledi.
Türkiye"de de yapılanmasına devam eden Intourist, otelcilik alanında Intourist Hotel İşletmeciliği adı altında faaliyetlerine devam ediyor. Başında Marina Barut"un bulunduğu yapılanma, Türkiye"de de 3 bin yatağı hedefliyor.

Grubun Türkiye"de işleteceği tesisler:
Intourist Club Park Conti, 900 yatak
Intourist Justiniano Club Alanya, 900 yatak
Intourist Justiniano Wish Side, 1456 yatak
Intourist Grand Wish Kemer, 732 yatak
Intourist Justiniano Club Belek, 1200 yatak

Manşetler

​​​​​​​Aileler mutfaklarını 'ev restoranı'na çeviriyorlar
Kızıllı, “palamut turizmi” için turistleri bekliyor
Side antik kentte yaşlı Almanlar için kültür turları başladı
Akseki'nin Çimili Keçi Peyniri Coğrafi İşaretli oldu
IIFF'nin bu yılki teması: “Sürdürülebilirlik"
Dünyanın en iyi 100 şehri içinde İstanbul yer aldı
Marsilya’da 1 Euro’ya gurme yemekler yiyebilirsiniz!
Turistik Tuz Ekspresi 10 bin ziyaretçiyi Çankırı’ya taşıdı
2026'da iş seyahatleri ve MICE nereye gidiyor?
Noel tatilinin gözdesi Antalya'ya Alman ve Rus akını