İmamoğlu’na, KKTC standında ‘Kıbrıs Güneşi” maskesi verildi

Ulusal Birlik Partisi-UBP’den Lefkoşa Milletvekili Dr.Ahmet Savaşan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ‘maske” ikram ederek ağırladı.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
25’inci EMITT Fuarı’na önemli bir katılım yapan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ekibine başkanlık yapan ve son seçimlerde Ulusal Birlik Partisi-UBP’den Lefkoşa Milletvekili seçilen Dr.Ahmet Savaşan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ‘maske” ikram ederek ağırladı.

İmaoğlu ‘kardeşim’ diyerek, Milletvekili Dr. Ahmet Savaşan’ı kutladı ve EMİTT’e katılarak KKTC turizmine katkıda bulundukları için kutladı.

Standaki kadınlar İmamoğlu’na tepsi içinde üzerinde Kıbrıs güneşi ile Kuzey Kıbrıs yazılı ipekten yapılmış özel bir Covid maskesi sundular. Dr. Ahmet Savaşan “ Başkanım size Kıbrıs güneşini getirdik. Enkısa zamanda bu güneşi yerinde görmeniz için size Kıbrıs’ta ağırlamak isteriz” dedi.

İmamoğlu, “İstanbul dışına, değil içinde bir adım atsam olay oluyor. İşler hafiflesin ilk fırsatta yavru vatanı kucaklayamaya geleceğim” dedi.

İmamoğlu daha sonda kendi maskesini çıkarıp Kıbrıs maskesini taktı ve fuarda stand ziyaretleri ni Kıbrıs maskesi ile yaptı.


 

Manşetler

Formula 1 Türkiye'ye geri döndü: 5 yıllık imza atıldı
Babadağ Ultra Maratonu, spor, doğa ve tarihi buluşturuyor
CMO Awards 2026 kazananları açıklandı 
WTC: 2035'e kadar turizme 12.5 milyon dolar yatırım yapılacak
Rus turistlerin yerini Polonyalılar ile BDT ülkeleri aldı
23 Nisan Çocuk Bayramı buruk geçti
Başkan Grégoire: Paris'te Airbnb artık tarih oldu!
 Londra'da Uluslararası Gastronomi Film Festivali yapıldı
Dünya çocukları Antalya'da buluştu
Yerli turizm harcamaları 2025’te 555 milyar lirayı aştı