Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya - Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un doğduğu Antalya'nın İbradı Belediyesini ziyaret etti.
Ak Parti Antalya 8. olağan Kongresi için Antalya'ya gelen Cumhurbaşkanı, Antalya'ya 155 kilometre uzaklıkta bulunan İbradı ilçesi Ak Partili İbrası Belediye Başkanı Hatice Sekmen'i ziyaret etti. Cumhurbaşkanı İbradı'nın Düğmeli Evleri arasından geçerek ilçe merkezinde bulunan Sururi Vezir Paşa Camii'nde cuma namazı kıldı. Cuma namazı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve eski Dışişleri Bakanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu eşlik etti.
Erdoğan, Başkan Hatice Sekmen'e Arapça Vav yazılı seramik tablo hediye etti. 31 Mart Belediye Başkanlığı seçiminde Antalya Büyükşehir başta olmak üzere 19 ilçesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi ve 19 ilçesinden 16'sını Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Gündoğmuş ve İbradı ilçelerini Ak Parti ve Kumluca Belediyesini ise Demokrat Parti kazanmıştı.
Manşetler
Kilim Gazetesi, Stuttgart'ta birlik beraberliğin ışığı oldu
Coffex 2026 kahvesevenleri buluşturmaya hazırlanıyor
Turizmin Kalbi Stuttgart’ta attı: CMT 2026’da rekor katılım
TransAnatolia İstanbul’dan Ankara’ya Koşuyor
FITUR Woman’da turizmin kadın liderliğini konuşuldu
Dünyada 38 milyonu aşkın kruvaziyer yolcusu bekleniyor.I
CMT 2026'nın turizm kahramanları ödüllendirildi
Hatay Havalimanı onarımına 16 milyar gitti
Avrupa'nın hızlı bisikletçileri Konya'da yarışacak
ITB Berlin 2026'da turizm için trendler ve yenilikler