Büyükada'ya 5 yıldızlı otel yapılıyor

Akdağ Turizm, İstanbul Büyükada'da 2011 yılında inşaatına başladığı, kaba inşaatı devam eden 5 yıldızlı otel projesini, 2012 sonunda tamamlamayı planlıyor.

İSTANBUL- Akdağ Turizm, İstanbul Büyükada'da 2011 yılında inşaatına başladığı, halen kaba inşaatı devam eden 5 yıldızlı otel projesini, 2012 yılı sonlarında tamamlamayı planlıyor.
Proje kapsamında, Büyükada’da Seferoğlu Turistik Tesisleri bölgesinde yaklaşık 30 dönümlük araziye 5 yıldızlı otel ve lüks villalar yapılıyor.



Akdağ Turizm, 2008 yılında aldığı araziye, 10 blok halinde villalar, sahile 3 katlı bir otel ve arazide bulunan 100 yıllık bir yalının restorasyonuyla birlikte yaklaşık 20 milyon dolarlık bir yatırım yapıyor. 5 yıldızlı otel kompleksinde SPA, marina, plaj ve restoranlar olacak.
Denize dolgunun da yapıldığı görülen tesiste sahil bölümü uzatılacak. İstanbul adalarındaki ilk 5 yıldızlı turizm tesisine şimdiden bir çok uluslararası zincir talip. Akdağ Turizm’in İstanbul’daki başka bir yatırımı ise açılışı geçen yıl yapılan Maslak’taki Windowist Tower isimli plaza bulunuyor.

Manşetler