Brexit darbesi yiyen adalar AB’den nakit yardım istiyor

İngiltere'nin AB'den ayrılması sonrasında beklenen fon açığını kapatmak için tatil adaları Avrupa'dan para istiyor.

LONDRA- İngiliz turistlerin gözdesi Avrupa’nın turizm bölgeleri Brexit darbesini yumuşatmak için AB’nin merkezi Brüksel'den nakit para yardımı yardım istiyor. İngiltere turistleri tarafından popüler olan Endülüs, Kıbrıs ve Madeira İngiltere'nin AB'den ayrılması sonrasında beklenen fon açığını kapatmak için tatil adaları Avrupa'dan para istiyor.

AB’YE PARA İÇİN YALVARIYORLAR
Avrupa Brexit darbesini hafifletecek bir fon için Brüksel'e yalvarıyor. Parasız kaldıkları için Avrupa Birliği ülkelerine SOS yayınladılar.

Adalar AB'nin savunmasız alanlar olduklarını ve Britanya ile iyi bir ticaret anlaşmasına ihtiyacı oldukların söyledilr.
Madeira, Brexit darbesini hafifletmek için AB'ye daha fazla para istiyor Yardım için yalvaran İngiliz turistlerin favorisi olan bölgeler, İspanya'daki Andalusia, Kıbrıs ve Portekiz’de Madeira'nın adaları oldu.

AB'YE BREXİT’İN FATURASI 9 MİLYAR STERLİN
Yetkililer, geniş kapsamlı bir anlaşmanın İngiltere ile imzalanmaması halinde "olumsuz sonuçlardan" bahsettiler.Avrupa’nın kıtanın en kötü şekilde etkilenen kısımlarını desteklemek için nakit pota istiyorlar.Avrupa Birliği bloğu İngiltere'yi kaybetmenin bir sonucu olarak 9 milyar Sterlin bütçe kara deliğine karşılık geldiği belirtilerek, böyle bir fonun bir defada yüzlerce milyon liraya ihtiyacı olabileceğini söylediler.

Avrupa Birliği’ne üye ülkeler, Brexit'i telafi etmek için harcamaları kısmak isteyenler ile mükelleflerin daha fazla oyalaması gerektiğini düşünen diğerleri arasında derin bir şekilde ayrılık görülüyor.

Tory MEP'lerin başkanı Ashley Fox, The Sun'a şunları söyledi: "Brexit, AB 27 için Birleşik Krallık için olduğu kadar kapsamlı, kapsamlı bir ticaret anlaşmasıni içeriyor " dedi.

Manşetler

Hawaiian Airlines pilotları sakallarını tıraş edecekler
Petrole gelen sürekli zam pazarcı esnafı zorluyor
Hayırsızada’dan günümüze 'köpeksizleştirme siyaseti'
Valilik sokak köpekleri için mayıs sonuna kadar süre verdi
Balkon bahçeciliği eğitimi ile balkonlar renkleniyor
Maceranın ön saflarında yer alan yeni nesil kadınlar
Norveç'i kasıp kavuran Paskalya suç dalgası:Påskekrim
Issız bir adada mahsur kalma fikri çok zor!
Yeni dünyaya hazırlık: Değişen güç odakları
Rallide Yeni Sezon Marmaris'te Açıldı