GİRNE- İnşaattan savunmaya kadar birçok sektörde faaliyet gösteren Utku Bozoğlu`nun sahibi olduğu Boz Group, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kentinde 220 milyon dolar harcayarak Cratos Premium Hotel'i haziran ayında açıyor.
Boz Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Bozoğlu, Girne"de kurulan 410 yataklı Cratos Premium"un grubun ilk otel yatırımı olduğunu söyledi.
Bu yatırımla Kuzey Kıbrıs"ın dünyadaki değerini artırmayı hedeflediklerini bildiren Bozoğlu ``Kıbrıs"a yatırım yapmayı buza imza atmaya benzetirlerdi. Biz bu görüşü Cratos Premium ile değiştirmeyi amaçladık. Las Vegas tarzı bir otel kurmak için yola çıktık. Cratos Premium ile dünyanın dört bir yanından farklı eğlence ve zevk anlayışlarını otel, casino, Port ve SPA'dan oluşan bir konsept içerisinde premium kaliteyle sunmayı hedefliyoruz,`` dedi.
Kuzey Kıbrıs"ta haziran ayında açılacak olan otelde 35 farklı tarzda dizayn edilmiş 10"u kral dairesi, 150"si suit toplam 410 premium oda bulunduğunu ifade eden Murat Bozoğlu, ünlü işletmeci Aykut Kutluel tarafından işletilecek Port Cratos adıyla bir eğlence merkezi olacağını söyledi. Bozoğlu, dünyaca ünlü starların bu merkeze konser vermek için gelmesinin planlandığını anlattı.
Manşetler
Alaçatı Marina'nın sahibi konkordato ilan etti
Havalimanlarında dijital gümrük dönemi başladı
Lagina Antik Kenti ve Anahtarın Gizemli Yolculuğu
Airbnb’den Ev Kiralayacaklar Dikkat!
Dünya seyahat pazarı 2050’de 4,2 trilyon dolar. büyüyecek
Kaunos Antik Kenti’nde kazılar 60 yıldır aralıksız sürüyor
Uçakta 4 saniyelik ölümlü türbülansa yolcular dava açtı
Ölüdeniz'e yaya girişi 150, otomobille giriş 750 lira oldu
Virüslü yolcu gemisi Kanarya Adaları'na demirleyecek
Sani Şener: Her şeyden aklandım ve geldim