Bayramda doluluk sevindirdi

TÜRSAB Kuşadası Başkanı Bülent İlbahar, ekonomik krizde bayramı evde geçirmenin turistik tesislerde tatile çıkmaktan daha pahalıya çıkacağını söyledi.

İZMİR- Şeker Bayramı tatilinin turizm sezonunun son günlerine rastlaması, ekonomik durgunlukla uğraşan yurttaşlara yaradı. Çekici fiyat ve ödeme seçenekleri sunan tesislerdeki doluluk oranı turizmciyi güldürdü.  Aydın"ın Kuşadası ilçesinde, beş yıldızlı otellerle tatil köylerinin tamamı Şeker

Bayramına tamamen dolu girecek.
Üç ve dört yıldızlı otellerde ise doluluk oranı yüzde 80"e ulaştı.
TÜRSAB Kuşadası Yürütme Kurulu Başkanı Bülent İlbahar, ekonomik bunalım döneminde bayramı evde geçirmenin çekici fiyat seçeneği sunan turistik tesislerde tatile çıkmaktan daha pahalıya çıkacağını söyledi.
Bayram tatilinin turizm sezonunun son günlerine rastlaması, ekonomik krizle boğuşan vatandaşlara yaradı.

Çekici seçenekler
Birbirinden çekici fiyat ve ödeme seçenekleri sunan turistik tesislerin doluluk oranları turizmcinin yüzünü güldürdü. Bayram tatili için Kuşadası"nı tercih ederek çevre il ve ilçelerden gelenlerin erken rezervasyon yaptığını söyleyen İlbahar, “Turistik tesisler ilk defa planlı promosyon ve kampanyalar yaptı. Özel fiyatlar uyguladı. Oteller doldu” dedi.

FİYAT ETKİLİ
Kuşadası"na olan ilginin çok yönlü olduğuna da dikkati çeken İlbahar, sözlerine şöyle devam etti:
“Kuşadası İzmir, Denizli, Aydın, Manisa gibi illere yakın. İnsanlarımız kısa bayram tatilinde uzağa gitmek istemiyor. Kuşadası"nın bir diğer tercih nedeni ise fiyatlar. Bayramda, Kuşadası"nda her şey dahil 40 TL"ye otel bulmak mümkün. özel eğlence, animasyon ve programlarını eklendiği düşünülürse evde kalmaya gerek yok.”

Manşetler

Tur şirketi iflas etti, 600 kişi Umre'de mağdur oldu
Fas turizme 3,5 milyar avro yatırım yapıyor
Ekonomi sınıfına yatırılabilen koltuklar geldi
Gemide yapılan düğün töreni gökyüzüne taşındı
Ordu'daki tarihi Aya Nikola adası turizme kazandırılacak
Süper zenginler Türkiye ekonomisinin 2,5 katını saklıyor
Anadolu'nun 106. yıl dönümü için 1920 Koşu Yarışı
Hawaiian Airlines pilotları sakallarını tıraş edecekler
Petrole gelen sürekli zam pazarcı esnafı zorluyor
Hayırsızada’dan günümüze 'köpeksizleştirme siyaseti'