Baraj kapakları açıldı Manavgat Şelalesi ve ırmak taştı

Oymapınar Barajı Kapakları açıldı, Manavgat Şelalesi ve Irmak kenarında bulunan turistik işletmeler sular altında kaldı.

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya -
Manavgat'ta Oymapınar Barajı Kapakları açıldı, Manavgat Şelalesi ve Irmak kenarında bulunan turistik işletmeler sular altında kaldı.
Antalya Manavgat'ta son bir hafta içinde sağanak yağış sonrası Oymapınar Barajının kapakları açıldı. Kapaklar açılınca Manavgat Şelalesi ve Manavgat Irmağında su seviyesi yükseldi. 

Irmakta su seviyesinde yükselince şelale ve ırmak kenarında bulunan bazı turistik işletmeler sular altında kaldı.
Manavgat Şelalesi turistik işletmecisi Adil Mutlu, sağanak yağış sonrası Oymapınar Barajı kapaklarının açılması ile ırmakta su seviyesi bir anda çok yükseldiği için bazı tesislerin sular altında kaldığını söyledi. 

Manavgat Irmağı Kenarında kitap & cafe işletmesi bulunan Devrim Çetin'de ırmak kenarında bulunan işlemelerin bazılarını su bastığını kaydetti.   
  

Manşetler

Formula 1 Türkiye'ye geri döndü: 5 yıllık imza atıldı
Babadağ Ultra Maratonu, spor, doğa ve tarihi buluşturuyor
CMO Awards 2026 kazananları açıklandı 
WTC: 2035'e kadar turizme 12.5 milyon dolar yatırım yapılacak
Rus turistlerin yerini Polonyalılar ile BDT ülkeleri aldı
23 Nisan Çocuk Bayramı buruk geçti
Başkan Grégoire: Paris'te Airbnb artık tarih oldu!
 Londra'da Uluslararası Gastronomi Film Festivali yapıldı
Dünya çocukları Antalya'da buluştu
Yerli turizm harcamaları 2025’te 555 milyar lirayı aştı