Bakan Nabi Avcı, Madrid'de

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Birleşmiş Milletler (BM) Dünya Turizm Örgütü ile bir mutabakat zaptı imzalamak üzere Madrid”a gitti.

MADRİD- Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Türk turizmini desteklemek için Birleşmiş Milletler (BM) Dünya Turizm Örgütü ile bir mutabakat zaptı imzalamak ve ikili görüşmeler yapmak üzere İspanya'nın başkenti Madrid'e geldi.

Bakan Avcı'yı, Adolfo Suarez Barajas havaalanında Türkiye'nin Madrid Büyükelçisi Ömer Önhon karşıladı. Resmi temaslarına yarın başlayacak olan Avcı'nın, Dünya Turizm Örgütü Genel Sekreteri Taleb Rifai ile bir görüşme yapıp, sonrasında Türk turizmini desteklemek için hazırlanan mutabakat zaptına imza atacağı öğrenildi. Dünya Turizm Örgütü'nde ikili görüşmeler yapacak olan Bakan Avcı'nın, 26 Haziran'da yapılan erken genel seçimler sonrasında hükümet kurma görüşmelerinin devam ettiği İspanya'da turizmden sorumlu Devlet Sekreteri Isabel Borrego ile de bir araya geleceği bildirildi.

Manşetler

Tur şirketi iflas etti, 600 kişi Umre'de mağdur oldu
Fas turizme 3,5 milyar avro yatırım yapıyor
Ekonomi sınıfına yatırılabilen koltuklar geldi
Gemide yapılan düğün töreni gökyüzüne taşındı
Ordu'daki tarihi Aya Nikola adası turizme kazandırılacak
Süper zenginler Türkiye ekonomisinin 2,5 katını saklıyor
Anadolu'nun 106. yıl dönümü için 1920 Koşu Yarışı
Hawaiian Airlines pilotları sakallarını tıraş edecekler
Petrole gelen sürekli zam pazarcı esnafı zorluyor
Hayırsızada’dan günümüze 'köpeksizleştirme siyaseti'