Bakan Nabi Avcı Almanya’da

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, beraberindeki heyet ile birlikte Almanya'nın Frankfurt kentinde Alman tur operatörleri ile biraraya geldi

FRANKFURT- Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, beraberindeki heyet ile birlikte Almanya'nın Frankfurt kentinde Alman tur operatörleri ile biraraya geldi.

Tui, Thomas Cook, ÖgerTour, FTI, Condor Hava Yolları, Scahauinsland gibi önemli şirketlerin üst düzey yöneticileri ile yapılan toplantıda, iki ülke arasındaki turizm ilişkileri, Alman temsilcilerin beklenti ve önerileri değerlendirildi.
Ziyarete Kültür ve Turizm Bakanı Avcı ile birlikte Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal, Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Aydın, Frankfurt Kültür ve Tanıtma Müşaviri Osman Şahin, TÜROB Yönetim Kurulu Üyesi Can Göktaş, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, TÜROFED Başkanı Osman Ayık, TYD Başkanı Murat Ersoy ve bakanlık bürokratları katıldı.
 

Manşetler

Tur şirketi iflas etti, 600 kişi Umre'de mağdur oldu
Fas turizme 3,5 milyar avro yatırım yapıyor
Ekonomi sınıfına yatırılabilen koltuklar geldi
Gemide yapılan düğün töreni gökyüzüne taşındı
Ordu'daki tarihi Aya Nikola adası turizme kazandırılacak
Süper zenginler Türkiye ekonomisinin 2,5 katını saklıyor
Anadolu'nun 106. yıl dönümü için 1920 Koşu Yarışı
Hawaiian Airlines pilotları sakallarını tıraş edecekler
Petrole gelen sürekli zam pazarcı esnafı zorluyor
Hayırsızada’dan günümüze 'köpeksizleştirme siyaseti'