Bakan Kurtulmuş Fenerbahçe kampında

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, devre arası kampını Belek’te yapan Fenerbahçeli oyuncuları ziyaret etti.

ANTALYA-Çeşitli programlara katılmak ve temaslarda bulunmak üzere Antalya’ya gelen Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, devre arası kampını Belek’te yapan Fenerbahçeli oyuncuları ziyaret etti.


Futbolcular da Bakan Numan Kurtulmuş’a takımlarının formasını hediye ettiler ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.


Futbolcularla bir süre sohbet eden Bakan Numan Kurtulmuş, kendisinin de Fenerbahçeli olduğunu hatırlattı. İlk yarı iyi bir Fenerbahçe izlediklerini ikinci yarı çok daha iyi, şampiyonluk yolunda bir takım izleyeceklerini belirtti.

Bakan Kurtulmuş, “Bu sene lig çok keyifli, birinci ile dokuzuncu arasında neredeyse her an her şey olabilir bir pozisyondayız. İlk yarıyı üçüncü bitirdik ama her an ligi şampiyon olarak bitirmek mümkün. Arkadaşlarımıza başarılar diliyorum, hocamızın öncülüğünde inşallah çok daha keyifli top oynayan bir Fenerbahçe göreceğiz. Ve Fenerbahçe’nin önümüzdeki yıllarda Avrupa’da başarıyla ülkemizi temsil etmesini bekleyeceğiz.” dedi ve takıma başarılar diledi.

Manşetler

Hawaiian Airlines pilotları sakallarını tıraş edecekler
Petrole gelen sürekli zam pazarcı esnafı zorluyor
Hayırsızada’dan günümüze 'köpeksizleştirme siyaseti'
Valilik sokak köpekleri için mayıs sonuna kadar süre verdi
Balkon bahçeciliği eğitimi ile balkonlar renkleniyor
Maceranın ön saflarında yer alan yeni nesil kadınlar
Norveç'i kasıp kavuran Paskalya suç dalgası:Påskekrim
Issız bir adada mahsur kalma fikri çok zor!
Yeni dünyaya hazırlık: Değişen güç odakları
Rallide Yeni Sezon Marmaris'te Açıldı