Bakan Avcı: Acenteleri uyarıyoruz

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, kamu çalışanlarına geri ödemelerin yapılması için turizm acentelerini uyardıklarını bildirdi.

ANKARA- Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı "Memurların mağdur olmaması konusunda geri ödemeler yapılması için için turizm acentelerine uyarı yapıldı. Turizm işletmecileri de bu konularda gerekli anlayışı, kolaylığı gösteriyorlar. Biz de uyarılarımızı yapıyoruz” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Başbakan Binali Yıldırım ile KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün'ün Çankaya Köşkü'nde düzenlediği ortak basın toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Bazı turizm acentelerinin, kamu kurum ve kuruluşlarında yıllık izinlerin iptali sonrası tatilini yarıda kesen kemu çalışanlarına ödeme yapmadığı belirtildi. Ayrıca rezervasyonlarını iptal eden kamu çalışanlarına, ödemelerini geri verilmediği veya kesintiye gidildiği hakkında sorular soruldu. Bakan Avcı “Biz uyarılarımızı yapıyoruz” şeklinde konuştu. 

Manşetler

Tur şirketi iflas etti, 600 kişi Umre'de mağdur oldu
Fas turizme 3,5 milyar avro yatırım yapıyor
Ekonomi sınıfına yatırılabilen koltuklar geldi
Gemide yapılan düğün töreni gökyüzüne taşındı
Ordu'daki tarihi Aya Nikola adası turizme kazandırılacak
Süper zenginler Türkiye ekonomisinin 2,5 katını saklıyor
Anadolu'nun 106. yıl dönümü için 1920 Koşu Yarışı
Hawaiian Airlines pilotları sakallarını tıraş edecekler
Petrole gelen sürekli zam pazarcı esnafı zorluyor
Hayırsızada’dan günümüze 'köpeksizleştirme siyaseti'