ATF25, Türkiye ve dünya turizmini Antalya’da buluşturdu

Antalya ANFAŞ Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen ve 22–23–24 Ekim 2025 tarihlerinde devam edecek fuara Türkve dünya turizminin önemli temsilcileri katıldı

ÖZKAN ALTINTAŞ – TÜRKİYE TURİZM
ANTALYA -
Turizm sektörünün tüm bileşenlerini aynı çatı altında buluşturan“Sürdürülebilir Misafirperverlik” temasıyla açılan Antalya Turizm Fuarı- ATF25, yedinci kez küresel ölçekte büyük bir buluşmaya ev sahipliği yapıyor. 22–23–24 Ekim 2025 tarihlerinde Antalya ANFAŞ Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuara Türk turizminin önemli temsilcileri katıldı.
Turizm sektörünün tüm bileşenlerini aynı çatı altında buluşturan ATF25, yedinci kez küresel ölçekte büyük bir buluşmaya ev sahipliği yapıyor.
Fuar salonları, dünyanın dört bir yanından gelen turizm profesyonelleriyle dolarken; sektörün önde gelen temsilcileri, yatırımcıları ve karar vericileri üç gün sürecek vizyon toplantıları, paneller ve özel oturumlarla turizmin geleceğini tartışmaya başladı. ATF25, 40.000 metrekarelik alanda, yüze yakın ülkeden gelen profesyonel katılımcılar ve 1000’in üzerinde marka ile turizmin kalbi olmayı sürdürüyor. Türkiye İş Bankası ana sponsorluğu ve Kilit Hospitality Group ana partnerliğiyle gerçekleştirilen ATF25, sürdürülebilirlik, teknoloji ve iş birliği odaklı yapısıyla turizm dünyasına yeni bir vizyon kazandırıyor.

TÜRSAB BAŞKAN ADAYLARI FUARDAYDI
Kasım ayında yapılacak Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği- TÜRSAB seçimlerinde başkan adayı olan Aylin Özsavaş ile Nezih Hacıalioğlu fuarda kampanyaların yürüttüler.




DÜNYA SKAL'I FUARDA BULUŞTU



RENKLİ FUARDAN DİĞER FOTOĞRAFLAR ŞÖYLE


 

Manşetler

Oteller aşırı fotoğraf çekmeyi dizginlemeyi amaçlıyor.
26. WTTC Küresel Zirvesi'nin ev sahibi Malta
Dubai turizm için influencer yetiştirecek
FAA, yapay zekâ ile hava trafik kontrolü deniyor
İstanbul’dan Asya’ya yeni hava köprüsü
Seyahatin yeni rotasını lezzet çiziyor: 2026’nın turları
Brussels Airlines ile Deutsche Bahn, tek bilete girdi
Haydarpaşa’nın temelinde ahşap kazıkların yüzde 80’i kayıp!
İki kıta arasında yüzmek dünyayı çekiyor
Swissport, GHI ortaklığıyla Kolombiya pazarına giriyor