Antalya'da Konyaaltı sahili temizlendi

Antalya Deniz Çöpleri Eylem Planı’(DÇEP) kapsamında, vatandaşların deniz ve kıyı çöplerine yönelik farkındalığının artırılması amacıyla planlanan dört deniz dibi temizliğinin ilkini gerçekleştirdi. K

Abdurrahman Büyükkeskin
Konyaaltı/Antalya -
Türkiye turizminin en önemli destinasyonlarından biri olan Antalya'da Konyaaltı sahilinde temizlik yaptı. ‘Antalya Deniz Çöpleri Eylem Planı’(DÇEP) kapsamında, vatandaşların deniz ve kıyı çöplerine yönelik farkındalığının artırılması amacıyla planlanan dört deniz dibi temizliğinin ilkini gerçekleştirdi.

 Konyantı Vaeyant'ta İlgili kurum kuruluşların, STK’ların, gönüllü dalgıçların ve vatandaşların katılımıyla “Antalya Mavi Akdeniz” sloganıyla yapılan etkinlik Konyaaltı Varyant EKDAĞ Plajı'nın önünde gerçekleşti. Bu yıl geçmiş yıllara oranla deniz dibinden daha az atık çıkması, farkındalık çalışmalarının katkısı olarak değerlendirildi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Av. Büşra Özdemir, ''Bu yıl geçmiş yıllara oranla deniz dibinden daha az atık çıkması, farkındalık çalışmalarının katkısı oldu.'' dedi.

Manşetler

Berlin'de çöp toplayan turistlere ödül verilecek
Etihad, kedi ve köpekle seyahat getiriyor
Schengen'i al, başka ülkede gez'e ret ihtimali arttı
Titanic'ten sağ kurtulan yolcunun can yeleği 114 yıl sonra satışta
Antalya yağlı pehlivan güreşlerinin yaşatıldığı şehir
San Remo'nun direktörü, İtalya'nın yeni Turizm Bakanı oldu.
Antalya'da Konyaaltı sahili temizlendi
Avrupalı bir kruvaziyer şirketi Dominik'te homeport kuruyor
Manavgat'ın Coğrafi İşaretli Altın Susamı Zirvede tanıtıldı
Antalya'da 23 Nisan coşkusu Satranç Turnuvasıyla başladı