• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 19 °C

Şeker Bayramı'nda Amsterdam

Şeker Bayramı'nda Amsterdam
Setur, adından dünyanın en özgür ve renkli şehri olarak bahsedilen Amsterdam’ı Şeker Bayramı tatilinizi unutulmaz kılacak yerler arasında sayıyor

İSTANBUL- Setur, adından dünyanın en özgür ve renkli şehri olarak bahsedilen Amsterdam"ı Şeker Bayramı tatilinizi unutulmaz kılacak yerler arasında sayıyor.
Bir zamanlar çiçek çocuklarının Avrupa"daki ilk buluşma noktası olan bu şehir, çok renkli ve çok kültürlü olma özelliğini hâlâ koruyor.
Amsterdam"ın en çok rağbet gören etkinliklerinden bir tanesi olan kanal gezilerinde yıllar öncesinden kalan izleriyle Amsterdam"ı gezerken, bir şeyler yiyip içmenizi sağlayacak olanaklar da hizmetinizde olacaktır. Ayrıca Amsterdam"daki bisiklet gezilerinize, kanallardaki özel su bisikletlerini de ekleyerek, şehri farklı bir şekilde görmüş olacaksınız.
Dünyaca ünlü birçok sanatçının memleketi ya da bir dönem kaldığı yer olan bu şehirde Van Gogh ve Rembrandt"ı ziyaret etmek, bu ünlü ressamların çalışmalarını yakından görmek için fırsat bulacaksınız.
Hollanda ve Amsterdam söz konusu olduğunda dünyaca ünlü simgeler bitmek bilmez. Peynir çiftliklerinden ünlü Hollanda peynirlerini tadıp satın almaktan, yel değirmenlerinde fotoğraf çektirmeye ya da lale bahçelerini gezmeye kadar çeşitli anıları yanınızda getirebilirsiniz.
Bütün bunlara ek olarak Lahey"de bulunan dünyanın ilk minyatür kenti Madurodam"i görüp, Delft kentindeki seramik atölyelerini ziyaret edebilirsiniz.
Ağız tadınızı kaliteli bir ortamda, dünyanın en eski restoranlarından biri olarak bilinen 5 Flies"da akşam yemeğiyle ya da Amsterdam çevresindeki geleneksel balıkçı köylerinde deniz ürünlerini tadarak tatmin edebilirsiniz.
Setur"un uygun fiyatlar ve ödeme seçenekleri ile sunulan yurt dışı turları için karar verme zamanı.
Parolu kart sahipleri 20 Ağustos"a kadar yapacakları rezervasyonlar için
yakın destinasyonlarda kişi başı 50 Euro, uzak destinasyonlarda ise kişi başı 75 Euro indirim imkanından faydalanıyor!
Ayrıntılı bilgi: 216 444 0 738 / www.setur.com.tr

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.