• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Radisson SAS birincilik aldı

Radisson SAS birincilik aldı
Radisson SAS Hotels & Resorts, J.D. Power and Associates’in Müşteri Memnuniyeti Araştırması sonuçlarına göre üst sınıf segmentinde zirveye oturdu

Radisson SAS Hotels & Resorts, Kaliforniya merkezli pazar araştırma şirketi J.D. Power and Associates’in Müşteri Memnuniyeti Araştırması sonuçlarına göre üst sınıf segmentinde zirveye oturdu.

 

Dünyanın önde gelen Kaliforniya merkezli pazar araştırma şirketi J.D. Power and Associates’in Haziran ile Eylül arasında, 11.728 otel müşterisinin oylarıyla gerçekleştirdiği 2007 Otel Müşteri Memnuniyeti Araştırması sonuçlarına göre Radisson SAS Hotels & Resorts, özellikle check in-check out bölümünde aldığı yüksek puanlarla birinci oldu.

 

Avrupa'da faaliyet gösteren 41 otel zinciri müşteri memnuniyetinde ne düzeyde olduğu fiyat, oda kalitesi, otel olanakları, yiyecek-içecek kalitesi, check in-check out hizmeti, hizmet kalitesi ve rezervasyon alanlarında değerlendirildi.

 

Türkiye’nin ilk uluslararası zincire bağlı ve adı Airport olan Radisson SAS Conference & Airport Hotel İstanbul, 326 oda ve 20 toplantı salonuyla hizmet veriyor.

 

Otel en büyük yatırımı ise otel personeline yapıyor.

 

Tüm Radisson SAS’larda, misafirlere “Yes I Can,” ve “%100 Misafir memnuniyeti” sözü veriyor.

 

Bir misafir aldığı hizmetten memnun kalmadıysa ve otel bunu düzeltip telafi edemediyse aldığı servisin ücretini ödemek zorunda değil.

 

Diğer otellerden en önemli farkı, dünyadaki tüm Radisson SAS personelinin bu konuda yetki sahibi olması.

 

Otel personeli, misafire “Eğer sizi memnun edemediysek ücreti ödemeniz gerekmiyor,” deme insiyatifine sahip.

 

Bunun için şefine, müdürüne veya genel müdüre gidip onay alması gerekmiyor. Bu, personele verilen sürekli eğitimler ile sağlanıyor. Bu da personelde; özgüven, sorumluluk ve takım ruhu yaratıyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.