• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

QM Awards 2014 başlıyor

QM Awards 2014 başlıyor
GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından Türk turizmine katma değer sağlamak için düzenlenen “Quality Management Awards 2014 heyecanı başlıyor

ANTALYA- Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği’nin yayın organı GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından Türk turizmine katma değer sağlamak için 2010 yılında başlatılan ve bu yıl beşincisi gerçekleştirilecek “Quality Management Awards 2014 heyecanı başlıyor. Türkiye turizm endüstrisinde kaliteyi Yönetmenin önemini vurgulamak amacıyla “Quality Management” ödülleri düzenleniyor.

OYLAMAYA AZ KALDI

QM Awards 2014 ilk oylaması 19 Kasım–30 Kasım 2014 tarihleri arasında olup ikinci oylama ise 1 Aralık- 10 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleşecektir. www.qmawards.com  web sayfasından sizde oylamaya katılabilirsiniz

qm-odul1.jpg

QM ÖDÜLLERİ NEDİR?

GM Turizm ve Yönetim Dergisi Türkiye turizm endüstrisinde kaliteyi yönetmenin önemini vurgulamak amacıyla düzenlemeye başladığı uluslararası olması hedeflenen bir ödül törenidir. Çağımız gerçeklerini kavramış, kurumsallaşma ve markalaşma sürecinde önemli mesafe kaydetmiş hotel, grup, yatırımcı, bölge, tur operatörü, acente, taşeron hizmetler, zincirindeki kişi, kurum ve özel teşebbüsleri takdir ve teşvik hedefinde olan QM Ödülleri, sektörün oylayarak belirlendiği rol modellerine bu vesileyle teşekkür etmek üzere 2010 yılından bu yana düzenlenen  Türk turizm sektörünün en kapsamlı ödülüdür.

qm2.jpg

QM 2014  EN ÖNEMLİ YENİLİĞİ

Ödülleriyle taşeron hizmetlerden, tur operatörlerine ve otellere uzanarak tüm Türk turizm endüstrisinin bir bütün olduğunu anlatmaya çalışan QM, 2014 yılında motto olarak geçtiğimiz yılların aksine, güç, otorite ve karizma yerine bir yönetim kurgusunda ve insanının da olması gerekenin üzerinde durdu. Onsuz güç otorite ve karizmanın önemsiz kaldığı organımız beyin. Sağlıklı işleyen bir yönetim mekanizmasını bu yıl beynimiz ile tasvir ettik.

Evet, yönetiyorsanız ve sorumluluk alıyorsanız

beyin “siz” olmalısınız!

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.